in

SLAVEN ĐUKANOVIĆ POKRADEN:Otkrivamo ko i šta je ukrao popularnom Crnogorcu!

Pevač koji krupnim koracima grabi ka samom vrhu estradne scene, svakako je čovek kog u Crnoj Gori nazivaju njihovim Acom Lukasom, a u pitanju je pevač Slaven Đukanović.

Slaven se na estradi pojavio pre par godina i njegov prvenac, pesma koja je postigla velike simpatije publike „Svirajte mi onu Tominu“ i danas se peva po klubovima širom ex-yu prostora, dok neke druge pesme, poput „Neko gore sve to vidi“, njegove kolege uzimaju „na zajam“, verujući da se nikada neće otkriti da su pokrali Slavena.

Zanimljivo je da je pesmu „Neko gore sve to vidi“ koju je, bez odobrenja autora prepevao Beca Fantastik, napisala Slavenova rođena sestra.

„Da, dobro ste informisani, tu pesmu je napisala moja rođena sestra.Moram da kažem da ona zaista odlično piše, u šta ćete se uskoro uveriti, obzirom da je nedavno napisala nekoliko pesama koje su uzele moje kolege i te pesme će tek izaći, pa ćete se moći uveriti u ove reči, da ne bude sad da je ja hvalim zato što mi je sestra.Mislim da će se za nju tek čuti, a moram da kažem da je i meni napisala nekoliko epsama, koje su u pripremi“-priznao nam je Slaven.

Kako nas je zanimalo da li ga je neko kontaktirao za autorska prava i šta misli o tome što je kolega prepevao njegovu pesmu, Slaven nam je rekao sledeće:

„Niko me nije zvao, ali sam čuo da je Beca prepevao tu pesmu.Mislim, mogao je nešto izmeniti, nije morao baš skinuti potpuno, celu pesmu, ali dobro, ako mu je služila i ako mu je pomogla u karijeri, opraštam mu što ju je pozajmio, da ne upotrebim onu drugu ružniju reč“-kaže Slaven sa osmehom na licu.

A kako zvuče obe pesme i da li je Beca skinuo pesmu u potpunosti, poslušajte u nastavku, pa zaključite sami:

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ostvarite neverovatne popuste na Sajmu turizma!

OTKRIVAMO:Sa kojim pevačem Aca Lukas snima novi duet!