in

OTKRIVAMO:Sa kojim pevačem Aca Lukas snima novi duet!

Opšte je poznato da svaki duet koji Aca Lukas snimi sa nekim kolegom ili koleginicom, po nepisanom pravilu postane hit.Ukoliko imate sreću da Vas ovaj pevač podrži na samom početku karijere, onda je sasvim sigurno da Vam se smeši svetla budućnost u poslu.

E pa, ovih dana se pronela vest estradom da će Lukas, tu čast i zadovoljstvo da odpeva duetsku pesmu, upriličiti kolegi Slavenu Djukanoviću.Zanimljivo je da Slavena u njegovoj rodnoj Crnoj Gori, nazivaju crnogorskim Lukasom.

Kako bi proverili ove informacije, pozvali smo Lukasa, a obzirom da nije bio dostupan, nazvali smo Slavena, a on nam je on prokomentarisao sledeće:

„Ne bih pričao još o tome.Neki planovi i dogovori postoje.Ja i Lukas smo dobri prijatelji godinama unazad, ali kako nije još ništa konkretno dogovoreno, sačekaćemo za potvrdu te priče još neko vreme“-priznao nam je Slaven.

Obzirom da su dobri prijatelji, verujemo da će do podrške od strane Lukasa, kada je duet u pitanju, zaista doći, a kako će zvučati kada „dvojica“ Lukasa ukrste glasove i sjajnu energiju, ostaje nam da sačekamo, pa čujemo!

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Humanost na delu: Saša Matić pomaže dečje odelenje Instituta za onkologiju!

Fondacija doktora Azarića prati svetske prvake u boksu!