in

Dominacija: Bosanci zasuli priznanjima Grand produkciju!

Da svakome prijaju nagrade i priznanja za njihov rad i doprinos potpuno je jasna stvar, međutim takve titule pripadaju samo najboljim od najboljih i teško ih je dobiti pod svoje. Titulu „najboljeg“ često je potrebno da prepoznaju stručna lica, ali i publika zbog koje sve to i postoji. Vodeći se time, Grand produkcija nesumnjivo je zauzelo mjesto broj jedan i uskoro će uslijediti dodjele priznanja.

29. marta ove godine u tuzlanskoj dvorani Mejdan radio Studio D proslavit će svoj 20-ti rođendan na spektakularan način sa mnogo poznatih gostiju. Tradicionalno će se dodijeliti priznanja za najistaknutije muzičke ličnosti i produkciju, a upravo je Grand odnio najveći broj nagrada. Po mišljenju ogromnog broja ljudi koji su proteklih mjeseci glasali za najbolju produkciju u posljednjih 20 godina, Grand se našao daleko ispred svih.

Ova produkcija proglašena je najjačom produkcijom u posljednje dvije decenije. Pored toga, emisija „Zvezde granda „ proglašena je najboljim projektom decenije, a emisija „Nikad nije kasno“ za najbolji projekat godine.

Koliko odličnu stvar je napravio Saša Popović zajedno sa cjelokupnom ekipom govori i to da se među nagrađenim pjevačima našao najveći broj onih koje je iznjedrio upravo Grand. Sa svojim hit singlovima godine koji su nastali u okviru ove produkcije nagrađeni su Amar Gile, Fatmir Sulejmani, Katarina Grujić, Armin Dedić, Davor Badrov, Nikolina Kovač, Adnan Nezirov, Mirza Delić, Mirza Selimović, kao i Stefan Živojinović.

Dokaz da se u Grandu nalaze samo najbolji jeste i Orkestar Aleksandra Sofronijevića koji je izglasan za najbolji orkestar decenije.

Pored prizanja koja će se uručiti tu večer, sve prisutne zabavljat će najveće muzičke zvijezde sa balkana. Pored pomenutih, svojom energijom i pjesmama publiku će uveseljavati i ostale nagrađene muzičke zvijezde kao što su Mile Kitić, Ivana Selakov, Željko Samardžić, Lexington i Amadeus bend, Dženan Lončarević, ali i mnogi drugi.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Damama na dar: Saša Matić u prepunoj Areni!

ALEN AZARIĆ OTVORENO:“Dok se bivši narkomani zalažu za legalizaciju Kanabisa, sigurno je da neće biti legalizovan kao lek“!