in

Sejo Kalač i Irena Jahović snimili duetsku pjesmu // NA ESTRADI SE VEĆ PRIĆA O „TRNU U OKU“!

Nakon zapaženog uspjeha sa numerom „Daljine i vrijeme“, sve popularnija pjevačica Irena Jahović sa američkom adresom življenja, uskoro će se široj javnosti predstaviti sa novom pjesmom.

Ovoga puta u pitanju je duet , koji će snimiti sa popularnim pjevačem Sejom Kalačom, o čijim glasovnim kvalitetima je suvišno bilo šta komentarisati.

„ Imam neki osjećaj da će ovaj duet biti odskočna daska u mojoj karijeri. Pjesma nosi naziv „Trn u oku“ i jedva čekam da otpjevam svoj dio, dok je to Sejo već fenomenalnoi odradio“, rekla je Irena.


U razgovoru sa kompozitorom Dilvadom Dadom Felićem smo saznali, da je prezadovoljan kako je Sejo odradio svoj dio posla, te da neizmjerno vjeruje i u Irenu, koja je kako kaže izvrsna pjevačica.

„ Dosta muzičkih znalaca i kolega sa estrade koji su imali priliku malo čuti ovu pjesmu mi je reklo da će „Trn u oku“ vrlo brzo postati hit, jer se radi o zaista posebno lijepoj pjesmi. Ostalo je još da Irena otpjeva svoj dio i da pjesmu pustimo u eter. Slijedi promocija na američkoj turneji Seje Kalača i Irene, a i na festivalu narodne muzike „Bihać 2018“, tako da će publika uživati“, rekao je Dilvad.

Sejo Kalač je imao čast da prvi čuje demo snimak ove duetske pjesme, koja mu se svidjela na prvo slušanje, tako da je odma pristao da je snimi.

„ Iskreno rečeno oduševljen sam ovom pjesmom. Otpjevao sam je sa puno emocija, a to će sigurno odlično odraditi i Irena, jer se radi o jednoj vrsnoj pjevačici sa prelijepom bojom glasa. Osim toga kako sam saznao Irena je mnogo dobra osoba koja plijeni pozitivnom energijom, pa se radujem našo zajedničkoj turneji po USA“, izjavio je Kalač .

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MUZIKA ZA DUŠU: Poslušajte album Bece Fantastika i Orkestra Ace Sofronijevića (VIDEO)

(FOTO) Srebrna plaketa za Sašu Matića!