in

Ni reči o udesu: Stefan Živojinović sa novom devojkom na splavu Shake’n’Shake! 

Stefan nije želeo da govori o udesu, niti o svom emotivnom statusu, ali činjenica je da se tokom večeri nije odvajao od svoje lepše polovine.

Par je uživao u haus i RNB ritmovima, zatim hitovima koji su obeležili poslednju dekadu dvadesetog veka, ali i jakim koktelima. Pored Živojinovića, otvaranje jednog od najboljih klubova u gradu ispratile su i mnoge druge face, sportisti, glucmi, tv lica…

Splav Shake’n’Shake tokom poslednjih nekoliko godina pleni pažnju domaćih, ali i inostranih gostiju koji u velikom broju dolaze kako bi uživali u nezaboravnom party iskustvu. Veliki broj klabera sa svih svetskih meridijana leto provodi upravo na ovom splavu pa tekstovi i reportaže o „Shake-u“, sasvim logično, pune strane broinih planetarno poznatih magazina sa preporukama za party putovanja.
foto shake n shake

Jedan od najvećih zavodnika sa srpske javne scene, Stefan Živojinović, upravo se vratio sa američke turneje, a pojedini mediji objavili su kako je tokom putovanja po SAD-u doživeo saobraćajku. Živojinović se samo dan po povratku iz Amerike pojavio na poznatom prestoničkom splavu Shake’n’Shake, i to u društvu devojke koja je svojom pojavom ostavila bez teksta brojne prisutne klabere.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Sejo Kalač i Irena Jahović snimili duetsku pjesmu // NA ESTRADI SE VEĆ PRIĆA O „TRNU U OKU“!

VIDEO) Spektakl u Podgorici: Preko 30.000 ljudi pevalo sa Sašom Matićem i Dinom Merlinom!