in

ZNA DA ODABERE KVALITETNO: Jovana Jeremić izabrala najbolje za svoju Leu!

Jovana Milošević ex Jeremić dokazala je svima da može da radi i kada je trudna, ali to nije sve šta još ova seksi plavuša može u drugom stanju.

Kako je oduvek znala da ceni kvalitet ona se odlučila da za svoju bebicu izabere najbolje! Naime, posetila je najveću robnu kuću za decu “Leto”, i kupila osnovne stvari koje su neophodne kada se rodi beba! U „Leto“ robnoj kući ova trudnica će bukvalno kupovati sve što joj ubuduće bude trebalo za Leu!

-Danas sam išla u razgledanje kolica za moju Leu. Kolica moraju da mi budu kao formula 1, praktična, udobna, brza, trendi i inspirativna jer planiram sa Leom da prepešačim ceo grad svakog dana. Otišla sam u robnu decju kuću „Leto“ šop i oduševila se gostiprimstvom, srdačnošću zaposlenih prema mušterijama. U robnoj kući od 5 spratova gde svaki sprat ima svoju tematiku i priču, osećate se kao da ste se vratili u detinjstvo, u bezbriznost, nedodirljivost, daleko od gungule, gužve, ljudi, problema. Jedina misao skoncentrisana je na lepotu, udobnost i sreću koju bebe pričinjavaju svakoj majci i ocu. Pregrst pozitivne energije preplavio je moju dusu, ali i Lea je bila zadovoljna izborom kolica koja se sastoje iz tri dela . Ja volim prirodne materijale-drvo, zato sam i izabrala iwood kolacina italijanske marke Foppapedretti.- rekla nam je Jovana!

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

U SVAĐI  SA BRATOM:Brat Bojana Marovića se zabavlja sa njegovom bivšom devojkom!

SEAD:Niže uspeh za uspehom!