in

DARKO LAZIĆ IMA TAJNI PLAN: Potrošio je pravo bogatstvo na stan sa Anom Sević, a na kraju će uraditi OVO!

Folk pevač Darko Lazić nema nameru da proda luksuznu nekretninu koju je pazario tokom braka s Anom Sević, već će iskeširati 150.000 evra kako bivšoj supruzi isplatio polovinu vrednosti porodičnog doma koja joj po zakonu pripada.

Naime, Darko je odlučan u nameri da zadrži stan na Voždovcu, u kojem je nekoliko godina vodio srećan porodični život sa Anom i ćerkom Lorenom.

 

„Kada su Ana i Darko kupili stan, verovali su da stvaraju svoje porodično gnezdo, u kojem će zauvek ostati srećni. Dugo su tražili nekretninu po svom ukusu, ali kada su je našili u elitnom delu Voždovca, Darku nije bilo teško da iskešira 300.000 evra, jer je želeo najbolje za svoju porodicu“, kaže izvor blizak bivšim supružnicima i objašnjava da je folker uložio dosta novca da opreme dom.

 

„Darko je potrošio pravo malo bogatstvo da bi Ana po svom ukusu dekorisala njihov dom. Nameštaj su poručili iz inostranstva, a mnoge skupocene detalje su doneli sa putovanja na kojima su bili kao porodica. Mnogo lepih uspomena ih povezuje s tim stanom i, iako su prvobitno planirali da ga prodaju i podele novac, Darko je nedavno odlučio da to ipak ne učini“, kaže naš izvor i nastavlja:

„Samo je jednog dana presekao i odlučio da zadrži stan, a da Ani isplati polovinu vrednosti nekretnine, koja joj po zakonu pripada. Otkako je potpisao razvod, Darko ili nastupa ili je kod svojih u Brestaču. U Beograd dolazi retko, a kada je u prestonici, onda boravi u stanu. Međutim, uskoro će se sve to promeniti, kada se njegova bivša žena bude iselila iz njihovog stana“, kaže naš izvor.

 

Inače, Lazić planira da u narednih mesec-dva isplati suprugu, nakon čega će ona morati da se iseli iz porodičnog doma.

„Darko spada u red pevača kojima nije teško da tokom leta zarade mnogo više od 150.000 evra. Gazde lokala ga angažuju tokom cele sezone, kako po Srbiji, tako i po inostranstvu, ali se zna da pevači najviše novca zarađuju tokom leta. Jul i avgust su im udarni, a Darko je već tokom juna nastupao šest dana nedeljno, što znači da će već na jesen moći da isplati Ani novac i zadrži stan“, kaže naš izvor i otkriva da Darko sigurno neće živeti sam u ogromnoj nekretnini.

„Darko je već nekoliko meseci u vezi sa Marinom, koja živi u Pećincima, selu koje je blizu njegovog rodnog Brestača. Veoma je zaljubljen u nju, a ona mu iskreno uzvraća emocije. Ipak, on je svim prijateljima rekao da ove godine ne namerava da se ženi. Mada, sa njim se nikada ne zna. Možda se i oženi i započne novi život u starom stanu“, kaže kroz smeh naš izvor na kraju.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Nikolija urbanizovala „zadrugare“!

UGRADILI JOJ 3 BAJPASA, OD SMRTI JE DELILA 2 MINUTA! ZORICA MARKOVIĆ FOTOGRAFIJOM IZ BOLNICE ŠOKIRALA JAVNOST: Pevačica objasnila o čemu je reč! (FOTO)