in

NJEGOV OTAC UBIJEN JE SA ARKANOM ZA NEKOLIKO SEKUNDI: Bio je sa poznatom voditeljkom, imao AUTO I PEJDŽER SA 7 GODINA i 7 STANOVA: A danas je ostao bez ičega!

Pre sedam godina, srce Marine Kotevski osvojio je Aleksandar Mandić, sin Milenka Mandića, koji je život izgubio kad i Arkan, 15. januara 2000. Sportski menadžer nakon očeve smrti nasledio je ogromno bogatstvo te tak opostao veom imućno dete, koje je sa tada tek sedam godina nosio pejdžer, imao kola, brendiranu garderobu… Takođe, nasledio je i mnogo nekretnina.

Pisalo se da je imao vilu na Avali koju je kasnije prodao jednom fudbaleru, sedam stanova… svo bogatstvo procenjivalo se na 4 miliona. Ipak, kroz pet godina Aleksandar je potrošio sve, jer ga je, kako je svojevremeno izjavio, ulica uzela pod svoje.

Danas, Aleksandar je u srećnom braku sa Marinom Kotevski. Venčali su se u maju 2016, a 2017. godine postali se roditelji. Pre nje, bio je u vezi sa njenom koleginicom, Marijanom Mićić.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Nikolija urbanizovala „zadrugare“!

UGRADILI JOJ 3 BAJPASA, OD SMRTI JE DELILA 2 MINUTA! ZORICA MARKOVIĆ FOTOGRAFIJOM IZ BOLNICE ŠOKIRALA JAVNOST: Pevačica objasnila o čemu je reč! (FOTO)