in

IVAN MARINKOVIĆ REKAO STRAVIČNE STVARI O MILJANINOJ TRUDNOĆI: To dete nije moje, posle drugog odnosa mi je rekla da je TRUDNA!

Trudnoća Miljane Kulić obeležila je prošle i ove godine ne jedan, već čak dva rijalitija.

Miljana je dospela u drugo stanje u vili „Parova“, tvrdeći da je otac njenog deteta Ivan Marinković, a nakon toga prešla je u konkurentski rijaliti, „Zadrugu“, gde su gledaoci imali priliku da posmatraju kako njen stomak iz meseca u mesec raste.

Ivan Marinković dospeo je do finala „Parova“ i zauzeo sedmo mesto, a veče je osim superfinala obeležio i poziv Miljane Kulić koja se uključila putem telefona u vilu i ponovila ono što je u javnosti već ranije najavila.

Ona je objasnila da ne želi više ni da čuje za Ivana, tvrdeći da će obaviti DNK test ukoliko on to bude tražio, i da će u tom slučaju on morati da plaća alimentaciju za dete. Ivan je u noći superfinala prvi put čuo ove reči, a nakon njegovog izbacivanja iz vile, otkrio je koji će biti njegovi prvi koraci što se tiče ove situacije.

– Čim se ujutru probudim, odmah ću pozvati Miljanu, da bih pričao sa njom. Sumnjam da je dete moje, jer je Miljana izlazila iz vile u spoljni svet, i mogla je i tamo da zatrudni sa nekim drugim. Još jedan detalj me navodi da sumnjam. Miljana mi je rekla da je trudna odmah posle našeg drugog seksa, a to je zaista rano. To znači da je vrlo moguće da je bila trudna i pre našeg odnosa – objasnio je Ivan.

On je takođe dodao i da ne želi da se čuje sa Miljaninim roditeljima, već da želi da razgovara samo sa njom.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

UMALO DA SE NE VENČAJU: SAŠA POPOVIĆ JE PRE SUZANE BIO SPREMAN DA STANE PRED OLTAR SA OVOM PEVAČICOM!

Prvi nastup posle rijalitija: DJANS u sredu na FREESTYLERU!