in

KIJA JE SLOBINOJ MAJCI POSLALA OPOMENU PRED TUŽBU: Iznela je gnusne stvari o meni, nazivala me KOPILE! Pevač je ovako pokušao da odbrani roditelje! (VIDEO)

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović pojavili su se u istoj emisiji, a ovo je prvi put da nakon priče o razvodu govore o svemu.

Sloba je prvi progovorio o razvodu, pa je objasnio da on Kiju nije molio za razgovor.

„Nisam ja insistirao da mi razgovaramo, ispade da moljakam. Što se tiče mene i poske tog potpisa treba da porazgovaramo, kao civilizovani ljudi, da ostanemo u korektnim osnosima“, rekao je Radanović.

Kija je poručila da nije istina da je tužila Draginju Radanović, Slobinu majku.

„Ja ne želim da se bakćem time, ja nisam tužila njegovu majku već sam poslala opomenu pred tužbu. Iznela je gnusne stvari o meni, preko toga da sam kopile. Jako mi je i bolno i gnusno, znam da Slobodan to ne bi dozvolio da je bio napolju, takve stvari da se govore“, rekla je Kockareva i nastavila:

„Ne mislim da je to revolt, ja sam doživela to što jesam od Slobodana pa ne vidite da su moja majka i sestra pričali stvari koje nisu istinite. Moja porodica se nije spuštala na taj nivo. Ja sam žensko i još uvek sam njegova supruga. Evo želim da pozdravim Slobodanove roditelje i da im čestitam. Uspeli su“, poručila je Kristina.

Sloba se nadovezao na njene reči i pokušao da opravda postupke svojih roditelja.

„Meni su roditelji rekli da idem srcem. Oni možda imaju svoje mišljenje, naslušali su se svega i napunili su im glavu. Ja nikad neću dati da se kaže ništa ružno ni za Kiju ni za Lunu, popričao sam sa roditeljima i objasnio im to. Ali niti je ko uspeo nas da razvvoji niti je imao nameru, ja sam oduvek sam donosio odluke u životu“, izjavio je Sloba u emisiji „Narod pita“.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

UMALO DA SE NE VENČAJU: SAŠA POPOVIĆ JE PRE SUZANE BIO SPREMAN DA STANE PRED OLTAR SA OVOM PEVAČICOM!

Prvi nastup posle rijalitija: DJANS u sredu na FREESTYLERU!