in

ONA JE BABA DETETU SVOG DEČKA I ZAJEDNO ULAZE U ZADRUGU: Kad čujete koliko para će uzeti Ljuba Pantović i njena ćerka Aleksandra za rijaliti, ZAVRTIĆE VAM SE! A stiže i ON…

Prošlo je samo nekoliko nedelja od završetka prve sezone rijalitija „Zadruga“, a akteri kaluđeričke sapunice već su dobili ponudu da postanu deo „Zadruge 2“, koja bi trebalo da startuje u septembru.

Naime, otkriveno je da Ljuba Pantović, bodi-fitnes instruktorka, i njena ćerka Aleksandra Subotić, čelnici produkcije ružičaste televizije ponudili su im honorare od kojih zastaje dah i gotovo da su uverene da će se pojaviti u narednoj sezoni ovog rijalitija.

Međutim, Aleksandra Subotić je sigurna da u rijalitiju neće imati kontakt sa svojom majkom, jer nikada neće preći preko optužbi koje je Ljuba iznosila na njen račun.

– David i ja smo dobili tri puta veću ponudu za ulazak u „Zadrugu“ od one koju smo imali kada smo bili u „Parovima“. Oduševljeni samo i najverovatnije da ćemo biti deo „Zadruge“. Ako i moja majka Ljuba uđe u rijaliti, reč joj neću reći, jer joj nikada neću oprostiti zlo koje mi je učinila. Bila je u Srbiji tri puta ove godine, a nijednom nije došla da vidi moju ćerku Magdalenu, iako u medijima priča da je brižna baka. Mog dečka je zvala pedofilom i balerinom, a to su stvari preko kojih ne može da se pređe – kaže Aleksandra i otkriva da joj je cilj ulaska u „Zadrugu“ samopromocija.

Sigurno neću ulaziti u „Zadrugu“ da budem neprimetna. Ulazim isključivo da bih bila primećena i to neću da krijem. Posle tog rijalitija sam sigurna da ću napredovati i da ću konačno postati pevačica, što mi je godinama san. Vidim kako je Kija prošla, pa što ne bih mogla i ja – kaže Aleksandra i otkriva da se nada da njen bivši dečko Aleksandar Čabarkapa neće ući u „Zadrugu“, jer je imala nemili susret sa njim nakon što je izašao iz zatvora.

Išla sam sa Magdalenom u prodavnicu u Kaluđerici i odjednom sam ugledala Čabarkapu kako trči iz vulkanizerske radnje i ide ka meni i našem detetu. Vikao mi je: „Ku*vo, d*oljo!“ Pa, kakav je to otac kada me pred rođenom ćerkom naziva pogrdnim imenima? Ne verujem da ulazi u „Zadrugu“ jer mu se bliže suđenja, a ima i četvoro dece koje dugo nije video – zaključila je Aleksandra.

Međutim, njena majka Ljuba tvrdi da je ne bi čudilo da Čabarkapa uđe u „Zadrugu“, ali da se ne uzbuđuje zbog toga jer je i ona dobila neverovatan honorar za učešće u drugoj sezoni ovog rijalitija.

– Postoji velika mogućnost da uđem u „Zadrugu 2“ jer sa TV „Pink“ imam odličnu saradnju. Inače, trebalo je da uđem i u prvu sezonu, ali mi je iskrslo nešto vrlo bitno, pa na veliku žalost nisam bila deo „Zadruge“ , iako su mi čelnici televizije ispunili sve zahteve. Međutim, sada sam sve poslove završila, a „Pink“ mi nudi odlične uslove. Mogu slobodno da kažem da je mnogima moj honorar misaona imenica i životna želja! Dakle, gledamo se u skorije vreme. Tako je to kod mene, tražim puno i dajem puno. Solo sam igrač i slobodno mogu da uđu i moja ćerka, i njen sadašnji dečko, i njen bivši, koje ne želim ni da komentarišem. Nema više reklame preko mojih leđa. Predstavljam sebe i niko drugi me ne interesuje – uverava nas Ljuba i zaključuje da će svakome ko je napadne u rijalitiju uzvratiti istom merom.

– TV „Pink“ uvek ispoštuje sve tačke ugovora i zahvalna sam im što su mi kada sam bila u „Farmi“ dopustili da promovišem svoj program za savršen izgled. Uvek sam spremna na sve, pa i za ovaj rijaliti. Svašta sam preživela u životu i može da me iznenadi samo ljudska dobrota. Sve loše za mene je, nažalost, kao „dobar dan“. Poštujem sebe i naplatiću svakome ko pomisli da mi učini zlo, a način isplate je samo moj izbor. Biće zanimljivo – kaže Ljuba.

Osim Aleksandre i Ljube, kako otkriva izvor blizak produkciji TV „Pink“, u narednu sezonu „Zadruge“ trebalo bi da uđe i Aleksandar Čabarkapa, sa kojim Subotićeva ima ćerku i čovek za koga se spekulisalo da je bio u vezi i sa Ljubom.

– Produkcija je razgovarala s Aleksandrom, i još se čeka njegov odgovor. Velika je mogućnost da i on uđe u rijaliti, jer je i u toku boravka u zatvoru najavljivao da će čim izađe postati njegov učesnik – kaže izvor blizak produkciji.

Do zaključenja ovog broja nismo uspeli da kontaktiramo s Aleksandrem, a njegov advokat Vojislav Babić je za magazin VIP rekao da nema broj svog klijenta i da će nam se javiti kada ga nabavi, što nije učinio.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

IVAN MARINKOVIĆ REKAO STRAVIČNE STVARI O MILJANINOJ TRUDNOĆI: To dete nije moje, posle drugog odnosa mi je rekla da je TRUDNA!

DŽEHVEROVIĆKA NIJE DOBRO! Teodora sinoć nije nastupala! Pogledajte koja pevačica ju je menjala!