in

ZA NJIM SU LUDELE DEVOJKE 90- TIH, A ONDA SE ESTRADNI ZAVODNIK POVUKAO SA SCENE I DANAS IZGLEDA OVAKO!

Folk pevač Srđan Milošević, poznatiji pod umetničkim imenom Srđan M, žario je i palio estradnom scenom krajem devedesetih i početkom ovog veka, a onda se povukao iz javnog života.

Iako se povukao sa estrade, Srđan nije batalio muziku, već od tada, pa sve do danas, vredno nastupa sa svoji bendom širom regiona i Evrope. Pored toga što puni klubove, Srđana M često angažuju na privatnim proslavama, a jedan je od retkih pevača koji rado peva na Kosovu.

O tome svedoče i fotografije sa jednog veselja u mestu Leposavić nastao krajem 2014. godine. Ovo su retke, sveže fotografije na kojima možete videti kako ovaj nekada veoma popualrni pevač izgleda danas. Očigledno je da Srđan uspešno vodi borbu sa godinama, te se nije mnogo promenio – i dalje je zgodan i markantan muškarac, baš kao na vrhuncu svoje karijere kada su mnoge žene širom naše zemlje i Balkana uzdisale za njim.

Iako se nalalazi u medijskoj ilegali talentovani Crnogorac pristao je pre nekoliko godina da uradi intervju za jednu crnogorsku televiziju. U toj emisiji govorio je o svojim počecima i o periodu kada je bio jedan od najpopularnijih izvođača kako u Srbiji, tako i Crnoj Gori.

Pogledajte kako Srđan izgleda danas i koliko se promenio od 2000. godine kada je izdao album prvenac i na njemu svoj najveći hit „Tebi moja mazo“, bez kojeg nijedna žurka ne prolazi ni danas.

Zanimljiv podatak je taj da je ovu numeru Srđanu komponovao pokojni pevač Rođa Raičević.

Balkan Lifestyle/Puls

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

BEZ KIJE I SLOBE NA VIDIKU! LUNA ĐOGANI OSTVARILA VELIKI SAN: Sigurno ne bih bila ovde da nije bilo tako!

HELENA TOPALOVIĆ ODUSTALA OD RIJALITIJA: Topalkova mala ipak neće u Zadrugu!