in

HARIS LUPAO USRED NOĆI RADI NA VRATA: Na kolenima molio da se pomire, kupio VERENIČKI PRSTEN, a onda je mu pevačica uradila nešto što bi PONIZILO svakog muškarca!

Haris Berković, pobednik emisije „Zvezde Granda“, navodno na sve načine pokušava da se pomiri sa bivšom devojkom Radom Manojlović, koja nema nameru da pevaču oprosti prevaru.

Haris je čak Radu zaprosio, a umesto na pevačicinoj ruci, verenički prsten završio je u kanti za smeće.

– Rada se potpuno razočarala u Harisa kada je saznala da joj nije bio veran, a kada je videla fotografije dečka u krevetu sa drugom devojkom, srušio joj se celi svet. Danima je bila u depresiji i nije želela ni sa kim ni da se viđa niti da komunicira, a Haris je na sve načine pokušao da dođe do nje. Međutim, nije vredelo – otkriva izvor blizak pevačici i dodaje da je Rada u prvi mah isključivo tugu delila sa sestrom Majom.

– Iako je patila zbog Harisa, u jednom trenutku je jednostavno presekla u glavi i rešila da mu se više nikada ne javi. Spakovala je sve njegove stvari u kutije i preko zajedničkih prijatelja mu poručila da se u određeno vreme pojavi ispred zgrade u kojoj su zajedno živeli, ukoliko želi da pokupi svoje stvari. Haris je tada bio na nastupu van Beograda, pa je poslao prijatelja da odradi njegov prljav posao – kaže izvor i dodaje da je mladog pevača ovaj gest bivše devojke prilično osvestio.

– Tek tada je shvatio šta je uradio i da je potpuno izgubio Radino poverenje. U tom trenutku se osvestio i shvatio da je ipak Rada žena koju voli i da je neće pustiti tako lako. Na sve načine je pokušavao da stupi u kontakt s njom, ali uzalud. U jednom trenutku je čak otišao u zlataru, kupio za nju verenički prsten i usred noći otišao pravo u njen stan – kaže prijatelj bivšeg para i otkriva da pevačica nije bila impresionirana Harisovom namerom.

– Lupao je na njena vrata, a kada mu je Rada konačno otvorila, pao je na kolena i molio je da mu oprosti. Izvadio je verenički prsten za Radu, ona ga je uzela u ruku i svom snagom gađala Harisa. Rekla mu je da se odmah pokupi iz njenog stana i da usput verenički prsten baci u kantu za smeće, baš kao što je bacio i njihovu ljubav. Tek u tom trenutku je shvatio da je među njima gotovo i pokunjeno je otišao iz stana u kojem su živeli zajedno – otkriva naš izvor.

– Tokom njihove veze, opraštala mu je mnoge stvari, prelazila je preko brojnih ljubomornih scena, jer ga je iskreno volela i želela je da njihova ljubav uspe. Mislila je da je Haris muškarac za koga će se udati, pa mu je sve greške praštala zbog činjenice da je mlađi od nje devet godina – kaže na kraju izvor.

Podsetimo, Rada Manojlović i Haris Berković raskinuli su vezu, nakon što je pevačica uhvatila dečka u prevari. Oni su se zabavljali tri godine, a na početku romanse krili su da su zajedno.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ZA NJIM SU LUDELE DEVOJKE 90- TIH, A ONDA SE ESTRADNI ZAVODNIK POVUKAO SA SCENE I DANAS IZGLEDA OVAKO!

SAŠA POPOVIĆ U ŠOKU!Ibri  Bublinu, pobedniku Zvezda Granda, zbog krađe  pesme Saši Laziću, sledi šut karta iz Grand produkcije!