in

PORDŽAVAO JE NJEGOVU PRELJUBU PRED CELIM SVETOM: Gagi Đogani javno prozvao Slobu, pevač mu ODBRUSIO, a sad objasnio Luni zašto neće VIŠE da bude s NJOM! ŠOK! (VIDEO)

Gagi Đogani javno je prozvao Slobu Radanovića, rekavši da smatra bi on ostao anoniman pevač da nije stupio u vezu sa njegovom ćerkomLunom Đogani u rijalitiju „Zadruga“.

Gostujući zajedno sa Lunom Gagi je izjavio da je Sloba popularnost stekao zahvaljujući vezi sa Lunom, kao i da bi, da je u pitanju bila neka druga devojka, i on i Kija ostali anonimni jer se oko čitave priče ne bi podigla tolika prašina.

Ubrzo je stigao i Slobin odgovor, a pevač smatra da denser nije u pravu.

– Ako on kaže da sam anonimus, onda neka bude tako. Ja sam se predstavio kroz takmičenje „Pinkove zvezde“ kao pevač i imao sam nastupe pre toga, tako da su ljudi već znali za mene… To je glupost – rekao je Sloba.

On je prokomentarisao i Luninu izjavu da se promenio posle rijalitija i da se nije borio za njihovu ljubav, a zatim objasnio zbog čega je doneo odluku da neće da bude sa njom u vezi.

– Svi vide nešto u drugima, niko ne vidi ništa o sebi. Ja ne smatram da sam se ja promenio, jednostavno sam se umorio od cele priče. Shvatio sam da nije dobro ni za jedno ni za drugo da budemo zajedno. Sve sam uvideo kada sam izašao, to ne ide i tako je kako je – rekao je Radanović.

Pevač se osvrnuo i na svoju izjavu da je Kija bila najveća ljubav u njegovom životu, zbog koje Luna nije krila ogorčenost i iznenađenost.

– Normalno je da ću reći da mi je neko sa kim sam bio pet godina i u braku bio najveća ljubav. Ne znam šta može biti ozbiljnije od toga, jer ja ozbiljnije od toga nemam. Ono što smo Luna i ja imali bilo je u okviru „Zadruge“ i to jeste bilo veliko. Jesam se ja zaljubio i zavoleo je, ali ako se pitamo šta je bilo veće i ozbiljnije – naravno da je to bila Kristina. To je najnormalniji mogući odgovor – iskren je bio Sloba.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ZA NJIM SU LUDELE DEVOJKE 90- TIH, A ONDA SE ESTRADNI ZAVODNIK POVUKAO SA SCENE I DANAS IZGLEDA OVAKO!

SAŠA POPOVIĆ U ŠOKU!Ibri  Bublinu, pobedniku Zvezda Granda, zbog krađe  pesme Saši Laziću, sledi šut karta iz Grand produkcije!