in

SAŠA POPOVIĆ U ŠOKU!Ibri  Bublinu, pobedniku Zvezda Granda, zbog krađe  pesme Saši Laziću, sledi šut karta iz Grand produkcije!

 

Pobednik Zvezda Granda za 2016-u godinu Ibro Bublin, kako saznajemo pokrao je tekstopisca Sašu Lazića, što je došlo do osude od strane čelnika Grand produkcije Saše Popovića.

Do krađe je došlo kada je Lazić na poziv Saše Popovića dobio ponudu da napiše namenski pesmu za Bublina.Kada je Lazić uradio demo verziju pesme, koju je odpevao Darko Lazić, on je u decembru prošle godine, prosledio Bublinu istu, koju je pevač najpre sa oduševljenjem prihvatio, da bi deset dana kasnije rekao da se predomislio i da je uzeo neku drugu pesmu.Pre nekoliko dana se pojavila Bublinova nova pesma, koja je ustvari Lazićeva pokradena pesma, koju potpisuju Bublin i njegov otac.

„Sve što ste čuli je apsolutna istina.Na poziv Saše Popovića sam napisao pesmu za Bublina, koju je on najpre uzeo, a zatim se predomislio, jer je našao novu pesmu.Pr enekoliko dana sam čuo svoju pesmu, u njegovom izvođenju, koju potpisuju on i njegov otac, koji je muzički neškolovan i koji se uopšte ne bavi muzikom.Pesmu su samo malo preradili, tako da je kompozicija i refren pesme ustvari moj“-kaže Lazić.

Kako smo saznali, Lazić je odmah po saznanju ovoga, kontaktirao Popovića, koji je i bio veza između njega i Bublina i koji je ustvari i tražio da tekstopisac napiše pesmu za pobednika Zvezda Granda.

„Popović je bio u šoku kada je čuo o čemu se radi.Jasno je kao dan da su oni pokrali moju pesmu, pa je i Popović stao na stranu autora pesme, to jest mene, pa je rekao da će moju pesmu uzeti jedna od Zvezda Granda i snimiti.Još uvek nije odlučeno ko će odpevati tu pesmu, ali je sigurno da ova krađa neće proći tek tako“-priznao je Lazić.

Da se ova priča neće proći bezazleno, kazuje i podatak da će Lazić tužiti Bublina za krađu autorskog dela i prevaru, a sve glasnije su priče da će Bublin popiti šut kartu iz Grand produkcije, zbog ovog dela.

„Da, sigurno je da ćemo se videti na sudu.Tužbu će sledeće nedelje predati moj advokatski tim, a to šta će Popović uraditi sa Bublinom i da li će ga izbaciti iz svog jata, nije moja briga“-kaže Lazić.

Na stranu Saše Lazića odmah su stali Seka Aleksić, Goga Sekulić, Nemanja Stevanović, Danijel Alibabić, kao i Severina, kojima Lazić potpisuje najveće hitove koje su odpevali.

Kako se mi ne bi stavljali ni na čiju stranu, hteli smo čuti šta Bublin ima da kaže na sve ovo, ali na broj koji je poznat redakciji nam se niko nije javljao.Ipak, on se oglasio povodom ove priče na svom FB profilu, okrivljujući Lazića da je ustvari on namontirao dodatno svoj demo snimak, pa Vam njegovu izjavu prenosimo u celosti:

„Pozdrav dragi moji prijatelji!
Oglašavam se povodom moje nove pjesme „Sve ću dati“
– Naime,kratko i jasno da pojasnim;
Uvaženi tekstopisac Lazić me optužuje kako sam mu „ukrao“ melodiju i tekst, te da sam to učinio namjerno. Vrlo brzo namontirao je video gdje pjeva Darko Lazic sličnu melodiju (na tren čak i istu) . Nagovara sve moje kolege da me kače na društvene mreže, pisajuci da je pjesma plagijat! Ne znam zbog čega to radi, kada se i ne poznajemo dovoljno dugo, a nikakve veze nema njegov demo i moja pjesma. U istinu, par rijeci se podudarilo u refrenu,ali zar ja to moram da ispaštam kako je zamislio moj kompozitor? Zamolio bih sve svoje prijatelje, ljude koji me cijene i podržavaju od prvog dana da NE VJERUJU u ovo! Gradim svoj put polako ali sigurno i pjevam publici koja voli da me sluša.Veliki pozdrav dobri ljudi,dobre volje“-napisao je Bublin.

Kako će se završiti ova priča, ko će kome platiti i da li će Bublin zaista odleteti kao lasta iz Grandovog jata, zbog ove pesme, pokazaće vreme.Jedno je sigurno, sud će dati konačnu reč!

Ko je u pravu, najbolje možda pokazuje i ovaj video:

https://www.instagram.com/stories/newanja/

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

HELENA TOPALOVIĆ ODUSTALA OD RIJALITIJA: Topalkova mala ipak neće u Zadrugu!

Bili smo na vrhu sveta, sada je red na vas: Predstavljamo Vam „One World Observatory“ centar!