in

ISTA JE KAO ANA SEVIĆ! UHVATILI SMO DARKA LAZIĆA SA NOVOM DEVOJKOM!

Pevač Darko Lazić i pevačica Ana Sević ubrzo nakon rastanka našli su druge partnere, a paparaco “Blica” oboje ih je uslikao na crnogorskom primorju.

Kako saznajemo, Darko i Marina Cagić su nekoliko meseci u vezi, ali su svoju ljubav krili kao zmija noge pa niko nije uspeo da ih uslika zajedno.

– Darko je odlučio da se odmara na crnogorskom primorju, misleći da će ga privatna plaža hotela u kojem je odseo u Bečićima sačuvati od radoznalih pogleda. On je svakako planirao da devojku Marinu upozna i sa ćerkicom Lorenom, koja se nalazi u mestu pored sa mamom i njenim dečkom. Darko i Marina su svoju ljubav najviše krili zbog medija, ali već sada su sigurni da to među njima nije prolazna avantura, pa su jedno drugo upoznali sa prijateljima – kaže naš izvor blizak pevaču.

Naš izvor zatim dodaje da se mnogi šale da Darku devojka liči na bivšu suprugu Anu Sević.

– Mnogi drugari se šale na njegov račun da mu nova devojka fizički liči na spoj Ane i kume Andreane Čekić. Marina je nekoliko godina mlađa od njega i bavi se modelingom za različite brendove, upoznali su se na jednom od njegovih nastupa i počeli da se viđaju. Velika mu je podrška kako privatno, tako i u karijeri, a zavoleli su je i u njegovom rodnom Brestaču. Darko izgleda zaljubljeno i skoro da se ne razdvajaju kada je on u Srbiji, mada ga ona prati kada god može i na nastupima. Nikoga od nas ne bi iznenadilo da počnu da žive zajedno jer stvarno se super slažu. Otkada je sa njom manje i pije, što je dobro.

U prilog tvrdnji da se dobro slažu govore i naše fotografije, na kojima njih dvoje dovozi vozač pred hotel u kojem su odseli, i u kojem će boraviti narednih dana.

– Darko se čuo sa Anom, koja je uveliko na primorju, kako bi video ćerku i sa njom proveo nekoliko dana. Ana zna da Darko ima devojku, kao i on za njenog dečka. Ne znam da li su jedno drugo upoznali sa svojim novim partnerima, ali sigurno je da će se sada sresti jer će Lorena biti malo kod jednog, malo kod drugog. Oboma je bitno da im ćerkica ne pati, i to je bio jedini uslov njihovog sporazumnog rastanka, zato ni nakon razvoda nikada lošu reč nisu hteli da kažu jedno o drugom – kaže naš izvor.

Inače, Darko i njegova nova izabranica će neko vreme boraviti u hotelu koji se nalazi na primorju, u Bečićima, a mi smo uslikali kada ih je vozač ih je dovezao tačno do ulaza u kompleks.

Balkan Lifestyle/Puls

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Bili smo na vrhu sveta, sada je red na vas: Predstavljamo Vam „One World Observatory“ centar!

ONA JE NAJVEĆE BALKANSKA ZVEZDA, UŽIVA U BOGATSTVU I RASKOŠI: Ali njen sin sam plaća kredit za stan, a kad vidite šta ŠTA zna da radi POSTAĆE NAJTRAŽENIJI NEŽENJA (VIDEO)