in

NE ČUJU SE VIŠE: KIJA KOCKAR KONAČNO PROKOMENTARISALA ULOGU ANE KORAĆ U SPOTU SLOBE RADANOVIĆA!

Iako su bile najbolje drugarice u rijalitiju „Zadruga“, po napuštanju imanja u Šimanovcima Kija Kockar i Ana Korać nisu nastavile da se druže, što je potvrdila i sama starleta, i to na snimanju spota Slobe Radanovića, u kom mu glumi devojku.

– Kija ne zna da ja snimam spot sa Slobom. Nismo se dugo čule. Svaki dan snimam spotove i nemam vremena – otkrila je pre nekoliko dana Koraćeva pred kamerama Premijere, a sada se na celu priču nadovezala i Kockareva, koja je imala nešto izmenjenu verziju cele priče.

– Nije tačno da se ne čujemo, samo imamo previše obaveza. Znala sam da će biti u Slobinom spotu jer mi je to javio Slobodan, odnosno da mu je jedna devojka otkazala, pa da je onda pozvao Anu i da se ona odazvala pozivu – ispričala je Kija u Premijeri, a zatim dodala:

– Znam da su mnogi osudili taj njen postupak, ali ja to ne gledam na taj način. Pre svega jer je Ana profesionalna, a drugo zato što nisam u lošim odnosima sa Slobodanom. Da sam rekla Ani da ne ide na snimanje spota – ona ne bi otišla, ali to je glupo jer sam i ja profesionalna i gostujem sa njim.

Balkan Lifestyle/Puls

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Bili smo na vrhu sveta, sada je red na vas: Predstavljamo Vam „One World Observatory“ centar!

ONA JE NAJVEĆE BALKANSKA ZVEZDA, UŽIVA U BOGATSTVU I RASKOŠI: Ali njen sin sam plaća kredit za stan, a kad vidite šta ŠTA zna da radi POSTAĆE NAJTRAŽENIJI NEŽENJA (VIDEO)