in

U JAVNOSTI NE SKIDA OSMEH SA LICA, ALI EVO KAKO ZAPRAVO IZGLEDA ŽIVOT NATAŠE BEKVALAC NAKON LUKE LAZUKIĆA!

Nataša Bekavalac je imala nastup nekoliko sati nakon što je njen još uvek zakoniti suprug Luka Lazukić saslušan zbog toga što ju je pretukao, ali se na njoj nije moglo primetiti kroz šta prolazi.

Osim što je vidno smršala i izgleda bolje nego ikada, Nataša se na nastupu na jednom beogradskom splavu pojavila s osmehom na licu i napravila žurku za pamćenje. Bez obzira što je nekoliko sati pre toga njen suprug Luka Lazukić saslušan pred sudijom zbog nasilja nad njom optuživši je da je slagala da ju je pretukao, ona je blistala.

Međutim, da nije sve kako izgleda, govore Natašini prijatelji, koji kažu da ona jeste hrabra žena, ali da ju je sve ovo potpuno slomilo, samo što ona ne dozvoljava da se to vidi.

– Nataša želi da bude jaka naročito, zbog svojih ćerki Hane i Katje, i zato se trudi da one ne primete koliko ju je sve ovo potreslo i koliko još uvek zbog svega ne može da dođe sebi. Ona je počela i da radi ranije nego što je planirala, kako bi svojoj deci obezbedila bezbrižno detinjstvo, ali i zato što je htela da se preokupira nečim da ne bi mislila na ono što je preživela. Ona u javnosti blista, smeje se i odaziva pozivima za nastupe, ali samo ona i njeni najbliži znaju kako joj je zaista – kaže naš izvor, i dodaje:

– Nije lako uspavati jednu ćerku, posvetiti se drugoj i otići na nastup. A ujutru Katja se budi rano, pa Nataša spava samo nekoliko sati i onda je opet čitav dan posvećena deci, pa ponovo mora na put. I tako već danima, a porodila se tek pre nekoliko meseci. Naravno da se oseća mnogo bolje nego nakon incidenta, ali sve je to još uvek boli, još uvek pokušava da shvati kako je loše procenila Luku. Njoj su advokati javili i nakon Lazukićevog saslušanja u petak da nije hteo da odgovara na pitanja i da je istakao da ništa od svega za šta ga je ona optužila nije tačno. Sve to ju je poremetilo, ali je morala da se spremi i pred publikom zablista.

Nataša je pevala nekoliko sati, a publika horski sa njom i za to vreme je đuskala i osmehivala se na bini. Pristala je da se fotografiše sa fanovima i druži sa publikom, koja joj je bacala poklone ne binu.

– Ona je profesionalac i nikada je nećete videti da se žali na privatne probleme ili da joj se ne radi. Ako je nešto dogovorila, to će ispoštovati – kaže naš izvor.

Nataša nije želela, na pitanja novinara, da komentariše Lukin postupak, odbijanje da odgovara na pitanja njenih advokata i negiranje krivice.

– Pevam večeras – bilo je sve što je prokomentarisala novosadska Barbika, a na pitanje o ćerkicama kratko je poručila:

– Obe su dobro.

Nakon Luke Lazukića, koji je saslušan u petak, Nataša će pred sudijom dati svoj iskaz 17. septembra.

Balkan Lifestyle/Puls

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Bili smo na vrhu sveta, sada je red na vas: Predstavljamo Vam „One World Observatory“ centar!

ONA JE NAJVEĆE BALKANSKA ZVEZDA, UŽIVA U BOGATSTVU I RASKOŠI: Ali njen sin sam plaća kredit za stan, a kad vidite šta ŠTA zna da radi POSTAĆE NAJTRAŽENIJI NEŽENJA (VIDEO)