in

LUKSUZNI ŽIVOT TRAJKOVIĆA U MERMERU, DRVETU I ZLATU! POSEBNO MESTO OSMIŠLJENO ZA KRUNU, A ONDA I BRAČNI KREVET KUĆNOG LJUBIMCA: Žena je zadužena za to da dom izgleda PERFEKTNO! (FOTO)

Kada je otvorio vrata svog luksuznog porodičnog doma, pevač Radiša Trajković Đani nikoga nije ostavio ravnodušnim! Životnim prostorom preovlada mermer, drvo i zlato, a za dektor enterjera bila je zadužena folkerova voljena Slađana, koja je raznim detaljima oplemenila čitav njihov svet! Stan kroz koji je prošetao javnost jednom prilikom u „Ekskluzivu“ ima više od 200 kvadrata.

Posebno mesto svakako je osmišljeno za pevačevu krunu, dok kućni ljubimac odmara u, ni više ni manje, nego sopstvenom bračnom krevetu.

Trajkovići su posebno vodili računa o tome da im trpezarija bude prava domaćinska. Takođe, kako je Đani već nekoliko puta govorio da je veliki vernik, u njegovoj kući mogu se primetiti brojne ikone, kao i portret patrijarha Pavla.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

OVDE ŽIVI ZDRAVKO ČOLIĆ, A EVO ŠTA O NJEMU KAŽU KOMŠIJE!

UPLAKANA KOMŠINICA NE MOŽE DA VERUJE DA SE MILIĆEVA ĆERKA MAJA (35) UBILA: Nije se ponašala čudno, bila je vedra, samo je patila što su joj oduzeli decu!