in

MESEC DANA PRE TRAGEDIJE MAJA PROGOVORILA O MILIĆU I IZNELA NIZ ŠOKANTNIH DETALJA IZ PRIVATNOG ŽIVOTA!

Maja Avdibegović je i u junu ove godine pokušala da izvrši samoubistvo tako što je žiletom prerezala vene u kupatilu, posle čega se prvi put oglasila u javnosti i progovorila o svom odnosu sa ocem.

Maja je tada priznala da je dva puta pokušala da digne ruku na sebe, a kako je tvrdila otac ju je maltretirao.

Prvi put sam pokušala da se ubijem kada me je otac ostavio zbog Planinke Raković. To je bilo u godinama droge, kad sam bila dete. Nikada nisam pokušala da izvršim samoubistvo zbog narkomanske krize, kako on tvrdi po medijima. Tako pere svoju savest. Kao dete sam ga iznosila iz kafana upi*anog i ispovraćanog, a on me je tako pijan bacao na pod. Svašta sam preživela s njim – ispričala je ona.

Milićeva ćerka dodala je i da je, kako kaže, sama brinula o nepokretnoj majci.

– Moja mama je godinama konobarisala i izdržavala ga. Kada je pala u postelju, ostavio nas je. Dovela sam joj socijalne radnike i doktore da joj pomognu, njeno je bilo samo da potpiše da ide u dom. Ostala bi joj invalidnina i imala bi prava na negu, ali ona nije htela da potpiše. Tad sam poludela, razbila staklo, prerezala ruku, došla je Hitna, pa su me odveli na psihijatriju. Nikada se ne bih ubila dok su mi deca živa i zdrava. To je bilo iz protesta zbog majčine situacije, a tata me je krivio što sam je smestila u dom. Pomračio mi se um, patim od bipolarnog poremećaja, redovno uzimam lekove – ispričala je pre mesec dana za „Kurir“.

S druge strane, Milić je tvrdio da nikada nije udario ćerku Maju.

– Ćerka se meni sveti jer sam izneo istinu o njenoj narkomaniji i što će posle ovoga ponovo da krizira i možda joj ovog puta uspe da sebi oduzme život – rekao je Milić i dodao da ju je njen partner navukao na herion.

Balkan lifestyle/Puls

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

OVDE ŽIVI ZDRAVKO ČOLIĆ, A EVO ŠTA O NJEMU KAŽU KOMŠIJE!

UPLAKANA KOMŠINICA NE MOŽE DA VERUJE DA SE MILIĆEVA ĆERKA MAJA (35) UBILA: Nije se ponašala čudno, bila je vedra, samo je patila što su joj oduzeli decu!