in

MILICA I ŽELJKO MITROVIĆ SE ČASTILI ZBOG USPEHA ZADRUGE: EVO KAKO SLAVE U VELIKOM STILU!

Željko Mitrović je nedavno ovenčan internacionalnim priznanjem zbog toga što stoji iza „Zadruge“, rijaliti programa koji je svojim konceptom, trajanjem i gledanošću ostavio utisak i na svetske magove iz ove oblasti televizijske zabave, dok je o Srbiji izlišno govoriti, budući da se, i mesec dana nakon okončanja rijalitija, o njemu raspreda sa nesmanjenom pažnjom.

Ovim povodom su on i njegova supruga Milica otputovali na zasluženi odmor, a ovoga puta je destinacija za odmor iz snova jednog od najmoćnijih parova u domaćem šou-biznisu Venecija.

Mitrovići ponsebno uživaju u čuvenim kanalima koji su pod zaštitom UNESKO-a, pa su se tako prepustili, kako noćnim vožnjama na čamcima koji prevoze turiste, tako i čuvenim gondolama preko dana.

Prilikom jedne od vožnji nastao je zanimljivi video snimak na kom Željko peva, što je izazvalo iskreni osmeh na licu njegove supruge, što možete pogledati u nastavku, u video prilogu koji sledi.

Balkan Lifestyle/Puls

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

OVDE ŽIVI ZDRAVKO ČOLIĆ, A EVO ŠTA O NJEMU KAŽU KOMŠIJE!

UPLAKANA KOMŠINICA NE MOŽE DA VERUJE DA SE MILIĆEVA ĆERKA MAJA (35) UBILA: Nije se ponašala čudno, bila je vedra, samo je patila što su joj oduzeli decu!