in

POSLE KARLEUŠE JOŠ JEDNA PEVAČICA OPLELA PO KIJI KOCKAR, A BILE SU DOBRE PRIJATELJICE, EVO ŠTA JE REKLA!

Od kad je izašla iz Zadruge kao pobednica Kristina Kija Kockar se našla na meti mnogih, a pored Jelene Karleuše po njoj je sada oplela još jedna pevačica.

Naime, Kristina Kija Kockar i Jelena Karleuša su zbog plavokose pevačica zaratile na društvenim mrežama, a sve zbog toga što je Karleuša prva počela javno da proziva pobednicu „Zadruge“.

– Znate šta, ako je u Srbiji Kija(?!) sa onakvim pevanjem, izgledom i harizmom prva u trendingu, ozbiljno razmišljam da uložim lovu u moje dadilje i garderoberku – između ostalog je Karleuša poručila.

Kija joj na to nije ostala dužna, a pored Karleušinih prozivki, sada se pridružila i Zorica Marković koja je iskritikovala Kijinu pesmu. Mnoge je to iznenadilo, s obzirom na to da su njih dve bile itekako bliske za vreme trajanja Zadruge.

– Meni se realno Kijina pesma ne sviđa, ja volim neke druge stvari. Ona jeste muzikalna, to se videlo i na „Zadrugovizijama“ i ima talenta, ne može čovek da kaže da je bez talenta. Sa radom i sa tehnikom koju posedujemo, sve bi to moglo lepo da se upakuje, međutim ja taj stil ne volim. Mislim da je trebala da ide na neku malo jaču pesmu. Vidim da ima dosta pregleda, zbog njene aktuelnosti, ja joj želim uspeh ali ja bih volela da je neku malo jaču pesmu uzela – rekla je Markovićeva.

Balkan Lifestyle/Puls

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

OVDE ŽIVI ZDRAVKO ČOLIĆ, A EVO ŠTA O NJEMU KAŽU KOMŠIJE!

UPLAKANA KOMŠINICA NE MOŽE DA VERUJE DA SE MILIĆEVA ĆERKA MAJA (35) UBILA: Nije se ponašala čudno, bila je vedra, samo je patila što su joj oduzeli decu!