in

GOCA TRŽAN PRVI PUT JAVNO O IVANU MARINKOVIĆU I MILJANI I NJIHOVOJ BEBI: Nek im je sa srećom, ali to dete neće biti BRAT ili SESTRA mojoj Leni… (VIDEO)

Pevačica Goca Tržan bila u braku saIvanom Marinkovićem, koji sada čeka dete sa Nišlijkom Miljanom Kulić, a pevačica im želi svu sreću i nada se da će završiti u braku, mada ne želi da njena ćerka Lena ima bilo kakve veze sa Ivanovim sinom.

Podsetimo, Ivan je sa Miljanom započeo vezu u Parovima, kada je Miljana ostala u drugom stanju i odlučila da rodi sina, a Tržanka uopšte ne razmišlja o njima.

„Nemam pojma i pravo da ti kažem i baš me briga. Ne mislim ništa o njima, neka im je sa srećom. Želim im, ako postoji neka mogućnost, da završe u braku, da imaju porodicu“, rekla je Goca.

„Moje dete neće biti sestra tom detetu. Moje dete ima toliko komplikovan život zbog svih okolnosti koje smo im priredili njen biološki otac i ja i ne želim da joj dodatno komplikujem sve. Kad napuni 18 godina, ona će imati pravo izbora, a do tada ja ću činiti sve da je zaštitim od bilo kakve zloupotrebe. To je moje dužnost kao staratelja. Ona nikome nije dužna da se pravda ili da bude u kontaktu s kim ne želi“, rekla je Tržanka.

„Ona ne vidi da će dobiti brata. Kad je tebi neko toliko dalek, dete ima svoj život i svoju porodicu, i trudim se da joj ne uzburkam život kad će joj svakako biti uzburkan kad malo odraste“, objasnila je Goca.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ONA JE NAJVEĆE BALKANSKA ZVEZDA, UŽIVA U BOGATSTVU I RASKOŠI: Ali njen sin sam plaća kredit za stan, a kad vidite šta ŠTA zna da radi POSTAĆE NAJTRAŽENIJI NEŽENJA (VIDEO)

ŽABAC PROGOVORIO O UBIJENOM VOĐI SURČINSKOG KALANA: Goca je Šijana UHVATILA S KOMŠINICOM, izbacio je na ULICU sa 2 dece, a ona je 40.000 maraka dala za kuću! Božinovska nije MOGLA DA ĆUTI…