in

GOCA TRŽAN PRVI PUT PROGOVORILA O LJUBAVNOM TROUGLU: Lunu sam gledala kako raste, a Anabela mi se žalila… A onda poentirala izjavom! ŠOK! (VIDEO)

Goca Tržan, iako ne gleda rijalitije, prokomentarisala je ljubavni trougao i kakvo mišljenje ima Luni Đogani, Slobodanu Radanoviću i Kristini Kockar.

„Iz dužno poštavanje prema ženi, ja nju ne znam ko je ona jer nisam gledala Zadruga. Ispala je kao da me boli uvo, a ja stvarno ne znam ko je ona. Vidim da je ljudi poznaju, da je na trendigu prva, ali ja ne znam ko je ona.

Videla sam Anabelu na jednom snimanju i znam da je njena ćerka bila u Zadruzi i da mi se požalila. Lunu znam od malih nogu, gledala sam je kako raste ali nemam pojama i kako mogu da dam mišljenje o tome kada ne znam.

„Svi su na kraju na dobitku. Mnogo bolje je biti sam… Bolje je užasan kraj nego užas bez kraja“, rekla je Goca u „Rada sam“.

„Za mene brak ne isključuje ljubav, zašto bi jedno isključivalo drugo – rekla je Goca i dodala da joj se vrlo često dešava da pamet isključuje srce. Prevara je oprostiva pojava. Ti opraštaš da bi tebi bilo lakše, da pređeš preko nečega da bi tebi bilo lakše. Gajiti gorčinu, od toga se oboleva. Ja ne praštam drugima, zato što je njima lakše, oni nose svoj krst, ja to radim zbog sebe. Prevara je deo ljudskih slabosti to se ljudima dešava“ – rekla je Goca.

Da podsetimo, Sloba je pred milionskim auditorijumom prevario svoju suprugu Kristinu sa Lunom, a njihova veza je trajala svega osam meseci.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ONA JE NAJVEĆE BALKANSKA ZVEZDA, UŽIVA U BOGATSTVU I RASKOŠI: Ali njen sin sam plaća kredit za stan, a kad vidite šta ŠTA zna da radi POSTAĆE NAJTRAŽENIJI NEŽENJA (VIDEO)

ŽABAC PROGOVORIO O UBIJENOM VOĐI SURČINSKOG KALANA: Goca je Šijana UHVATILA S KOMŠINICOM, izbacio je na ULICU sa 2 dece, a ona je 40.000 maraka dala za kuću! Božinovska nije MOGLA DA ĆUTI…