in

UŠLA JE U RIJALITI KAKO BI OCU ZARADILA ZA KUBANSKU INJEKCIJU: Jelena Krunić neutešna, on joj je bio sve, a sad ga više nema!

Otac Jelena Krunić izgubio je bitku posle teške i duge bolesti, a starleta je pre nekoliko meseci ispričala kako je njenom ocu potreban novac za lečenje, kao i da je ulazak u rijaliti „Zadruga“ iskoristila kako bi zaradila novac za lekove.

– Mama i ja smo išle na VMA i saznale da tata ima treći stadijum. Svi su hteli da se slikaju sa mnom kada su me prepoznali, ali ja nisam imala snage. Operacija nije bila moguća jer nam je doktor rekao da mora da krene sa hemoterapijom. Jako sam vezana za oca, sve sam teško podnela, ja sam uvek govorila da je mene moj tata rodio. Pokušavala sam da tati obezbedim kubansku injekciju i to je moj razlog ulaska u drugi rijaliti jer nam je trebalo 5.000 evra za injekciju. Čak sam se čula i sa ćerkom pokojnog Bate Živojinovića. Ušla sam u rijaliti zbog toga i zbog nekih stvari koje planiram da pokrenem – rekla je pre pet meseci.

Nažalost, Jelenin otac je danas izgubio bitku sa bolešću. Krunićeva je objavila na svom Instagram profilu da joj je umro otac, a zajedno sa fotografijom njenog oca dok je drži u naručju kao bebu.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NAŠLI GA VEZANOG U KUKURUZIŠTU! Pokušaj otmice dede Jelene Đoković

POSLEDNJE ZBOGOM ĆERKI MILIĆA VUKAŠINOVIĆA: Pozlilo Majinoj majci! Roker ne odvaja oči od sanduka!