in

EKSKLUZIVNO: Emilija Kežman: MATEJA NE PLAĆA ALIMENTACIJU, ALI IMA NOVAC ZA SVADBU NA MORU!

Mateja Kažman venčao se pre nekoliko dana sa Tarom Šumonjom na plaži Ade Bojane i slike srećnog događaja podelio preko društvenih mreža, pa su sve to mogli da vide i njegova bivša supruga Emilija (od koje se razveo pre četiri godine) i njihovo troje dece, koja čekaju isplatu zaostalih alimentacija.

Iako je nakon toga iz veze sa Marijom Perković dobio sina, on i dalje ne plaća alimentaciju.

“Ta svadba je njegova privatna stvar, kao i to što gostima organizuje prevoz i smeštaj, a ja imam sa njim sporove oko podele imovine i neplaćenih alimentacija. Videla sam da su mnogi komentarisali njegov stajling i brkove, ali verovatno je to uticaj Ade Bojane, prihvatio je taj neki opušteni fazon. Odjednom je postao urban, pokazuje da nije sve u parama, ali taj fazon pola godine na planini, pola na moru malo mi ne ide uz oca četvoro dece. To što se oženio mene ne zanima, mene interesuje samo da plati ono što duguje i da se to više reši. Može da se ženi još sto puta i da ima još petoro dece, i bračne i vanbračne, mene to ne zanima, ja tražim samo ono što pripada meni i našoj deci”, kaže Emilija Kežman, i dodaje:

“Mi smo se zvanično razveli 2014. godine, ali i pre toga smo imali probleme. Ja i dalje živim kao podstanar, a ljudi to ne znaju. Ja nisam halapljiva već samo tražim ono što je sud odredio. Kežman igra neku igru – kao nema novca, ali ima za svadbu na moru. Ja odlično znam da on ima nekretnine i placeve na Kopaoniku, Žabljaku i moru, ali nije mi jasno oktud sve to ako je švorc kao što tvrdi.”

Balkan Lifestyle/Svet

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

LUNA SE POVERILA CIMERIMA: SVAKI ĆOŠAK U „ZADRUZI“ ME PODSEĆA NA SLOBU, ZBOG NJEGA SAM ZAVRŠILA KOD PSIHIJATRA!

INTERVJU Vuk Mob: ZAŠTO SE VIŠE NE DRUŽIM SA RASTOM, ZAŠTO SAM OTPRATIO KIJU, zašto nisam uspeo da snimim duet sa JK i Severinom!