in

Da li je ovo dobar potez?! Anonimni dečko ISMEJAVA SITUACIJU DARKA LAZIĆA! (FOTO)

Pojavio se čovek koji bi mogao da pomogne Darkovim roditeljima.

Nakon pisanja o tome da su roditelji Darka Lazića u finansijskoj krizi, isplivao je snimak, koji kruži društvenim mrežama, a u kom nepoznati čovek „daje“ 5000, evra za Darka Lazića.

„Pevaj! Pevaj Darko! Ajde pevaj!“ – čuje se on kako viče, dok broji novčanice od petsto evra koje odlaže uz šoferšajbnu, a u pozadini ide jedna narodna pesma.

Ne bi bilo loše da kad se već čovek pohvalio i izmahao hiljadama evra u kameru, da to zaista i priloži tamo gde je mislio, a ne da se sve završi na ovom beznačajnom snimku, koji nikome ne vredi baš ništa.

Podsećanja radi, da su Lazićevi u lošoj finansijskoj situaciji svedoči i činjenica da su Darkovu još zakonitu suprugu Anu Sević zvali da pitaju šta se dešava sa novcem od životnog osiguranja, o čemu je „Alo!“ pisao. Nakon što im je Ana rekla da je Darko izgubio 65.000 evra potencijalne premije, zbog toga što su mu u krvi pronađen alkohol i nedozvoljene supstance, oni su zahtevali da stanarina u iznosu od 150 evra od stana koji je Darko dobio od „Granda“ ubuduće ide njima.

Balkan Lifestyle/Espreso

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Darka Lazića će zbog apstinencijalne KRIZE VEZATI za krevet!

VARAO SAM SONJU! Aca Lukas ŠOKIRAO priznanjem, a onda progovorio o 3 STANA koja je izgubio na KOCKI! FOLKER DO KOSKE ISKREN O SVOM ŽIVOTU!