in

IZGUBLJEN joj prtljag na letu od Beograda do Sanya, a ONA ZABLISTALA u 30 top modela na izboru za Miss sveta! (FOTO)

 

Naša predstavnica za izbor za „Miss World“ Ivana Trišić ušla u u izbor od 30 najlepših devojaka na svetu.Izbor za Miss Sveta je očekuje devetog decembra gde se očekuje visok plasman naše lepotice, kojoj poslednjih dvadesetak dana prolazi kroz agoniji.

Naime, Ivanin kofer, u kom je bilo 17 haljina, u kojima se trebala predstaviti na revijama, izbornoj i humanitarnoj večeri je izgubljen.

Ivana je letela „Turkish Airlines“ do Pekinga, a od Pekinga do Sny, gde se održava izbor, „China Airlines“.Kofer je uredno čekiran na beogradskom aerodromu direktno do Sany, odakle mu se gubi svaki trag.Naša predstavnica je uredno prijavila izgubljen prtljag i organizatori „Miss World“, kao i predstavnici „Miss YU“ kompanija su neumorni u potrazi za istog.

Od 10-og novembra, naša predstavnica se snalazi kako zna i ume, kombinujući stvari koje su joj se našle u ručnom prtljagu, dok su joj neke lične stvari poslate brzom poštom, a neke stvari joj je dala i misica Crne Gore i ostale misice.Iako prolazi kroz težak period, kada treba da predstavi zemlju na najbolji način, a nema sa čim, Ivana je jaka i bori se kao lavica.Međutim, postavlja se pitanje šta raditi za 17 unikatnih haljina, koje za nju, po meri, radila Valentina Dukić by Sirena i koje su joj potrebne za sva takmičenja.

Organizatori „Miss World“ su našoj predstavnici za jedno veče takmičenja obezbedili haljinu jednog kineskog kreatora, na kom je inače trebala da nosi haljinu naše dizajnerke Valentine Dukić, a Ivana je, bez obzira na sve uspela da iznese takmičenje kako treba i plasirala se u top 30 modela.

„Uspela sam na trenutak da zaboravim na svoj problem i sa osmehom prošetam pistom.Dobila sam ogroman aplauz, pa je jedino dobro u ovoj situaciji da su me primeti“-rekla nam je Ivana.

U koferu su se pored  haljina, nalazile i druge vredne stvari, poput nacionalnog kostima i torbice koja je bila poklon za Humanitarno veče.

Zanimljivo je da se Ivana snašla i za vreme predstavljanja u nacionalnoj nošnji, pa je na haljinu ogrnula našu zastavu.

„Večeras nemam nacionalni kostim, ali ova zastava je moja snaga.Imam nešto mnogo vredno, a to je zastava i grb zemlje koju predstavljam“-rekla je Ivana sa osmehom na licu i pobrala simpatije prisutnih.

Ivana je inače te večeri trebala da nosi haljinu Marijane Kerlete, sa oštampanim ženskim likovima iz naše istorije, kao i torbicu, koja je trebala da bude poklon na humanitarnoj večeri, uz koju je Ivana imala posebno pripremnljen govor.

Ivana očekuje da joj pronađu kofer, kako bi zablistala u ostatku takmičenja, a nama ostaje jedino da budemo uz nju i nadamo se što boljem plasmanu tog devetog decembra.

Balkan Lifestyle

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Branka Lazić: Moj Darko NIJE TRAŽIO KOKAIN!

Dejan Matić PRIZNAO: Do sada sam zaradio milion i po! A možda i malo više od toga!