in

LEKAR smatra da je DARKO spreman da HODA uz pomoć ŠTAKA!

Darko Lazić pod stalnim je nadzorom tima lekara i fizioterapeuta u Selters banji u Mladenovcu. O njegovom stanju i oporavku je progovorio njegov lekar dr spec. fiz. med. i rehabilitacije Miloš Z. Poleksić.

„Njegovo opšte stanje je stabilizovano i ugrađena je endoproteza desnog kuka. U kakvom je stanju bio, sada je fenomenalno. Što se tiče samog Darka, tek je započeta rehabilitacija u našoj ustanovi. Preko vikenda smo ga vertikalizovali u pilot hodalici tako da sada može da odlazi na vežbe“, kaže lekar i precizira:

„Za početak to su kineziterapija, određena elektorterapija i radna terapija. Kako se njegovo stanje bude poboljšavalo, uvešćemo i druge vidove lečenja. Ono što mogu da kažem jeste da ga spremamo za hod na štakama“.

Dr Poleksić ističe da je pevač poslušan pacijent, nije zahtevan, disciplinovan je i sve što se traži od njega i porodice oni urade.

„Terapije će biti veoma uspešne, ali neću da pričam o prognozi. O Darku se vodi maksimalno računa. Uključeni su svi naši konsultanti, internista, neurolog, opšti hirurg. Rade se redovno laboratorijske analize i pretrage i ništa se ne prepušta slučaju“, rekao je dr Miloš.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Ljuba ŽESTOKO: David je PROPALI FUDBALER U POKUŠAJU i EDIPOVAC, a Ana Korać…

Amidžić: Ovo je PRAVI RAZLOG gostovanja Ane Sević u emisiji nakon Darkove NESREĆE!