in

Lepa Brena ovo NIKADA NIJE PREBOLELA: Tražili su nam 2,5 miliona maraka za živog ili 5 miliona za mrtvog Stefana! (FOTO)

Kada gledate sa strane, život naše najveće zvezde Lepe Brene, izgleda ispunjen slavom, glamurom i bogatatvom, ali nije baš tako.

Brena je preživela nešto što bi svaku majku bacilo na kolena, pa i nju, bez obzira što je velika zvezda.

Pre davnih 18 godina, ova muzička diva suočila se sa jednim od najvećih užasa koji roditelja može da snađe – njenog starijeg sina Stefana (26) su kidnpovali.

Ona je o ovom traumatičnom iskustvu progovorila tek sada, 18 godina kasnije, a sve je počelo kada je na njen telefon stigla poruka koja ledi krv u žilama:

„Gospodine i gospođo Živojinović, vaš sin Stefan se nalazi kod nas. Prema njemu ćemo se ponašati ljudski dok ste vi korektni. Neće mu faliti dlaka s glave“, pisalo je u jezivoj poruci otmičara koji su kidnapovali tada šestogodišnjeg Stefan.

Ova poruka trajno je promenila živote porodice Živojinović, u koju se istog trenutka uselila duboka bol i neizreciv strah. Dok su čekali dalje instrukcije otmičara, živeli su u stalnoj neizvesnosti – pet dana nisu znali da li je Stefan živ ili mrtav. Tek pet dana posle otmice, stigla im je druga poruka.

„Javili su nam da Stefana možemo otkupiti na dva načina. Živog za 2,5 miliona tadašnjih nemačkih maraka ili mrtvog za pet miliona. Rekli su i da će nam, u slučaju druge mogućnosti, slati deo po deo Stefanovog tela“, ispričala je Brena.

Takođe, upozorili su Brenu i Bobu da ne zovu policiju, a dali su im rok od dva dana da skupe novac. Naglasili su im da ne odugovlače s isplatom. Pretili su da će za svaki dan kašnjenja na Stefanovoj ruci biti jedan prst manje, a ako se ne jave ni nakon 10 dana, moći će da otkupe samo svoje mrtvo dete.

Brena nije želela da priča o tome na koji su joj način vratili Stefana, ali se u medijim spekulisalo o čak pet verzija njegovog oslobađanja. Prema prvoj, kući ga je dovezao taksisa nakon što su ga posle primopredaje novca otmičari ostavili na Kalemegdanu.

Druga priča kaže da je dečak predat pevačici, koja je bila na nišanu snajperista, dok je Boba predavao novac otmičarima na Novom Beogradu. Treća verzija jeste ta da je Brena bila na nišanu snajperista na niškom autoputu, gde je preuzela sina.

Neki mediji su nagađali da se primopredaja novca i deteta odigrala u okolini Dubrovnika, dok je prema petoj verziji, Brena bila pod snajperskim nišanom s mlađim detetom parkirana na autoputu kraj Tošinog bunara, njen suprug je ostavio novac na dogovorenoj lokaciji, a otmičari su potom bosonogog Stefana ostavili na Kalemegdanu.

Ono što Brenu posebno boli u vezi ove priče je da su sve otmice u Srbiji razotkrivene, sem otmice njenog sina. Ona takođe ističe da joj od tog trenutka ništa materijalno, što se može kupiti novcem, nije važno.

Stefan Živojinović je danas uspešan momak i krenuo je stopama svoje majke, obzirom da je uplovio u muzičke vode, a u jednom intervjuu je priznao da planira da napiše knjigu o svojoj otmici.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

PAKLENA NOĆ u Zadruzi! NJIH DVE će im u piće staviti tablete za potenciju! (VIDEO)

Pevač jedne od NAJPOPULARNIJIH grupa novog talasa danas izgleda OVAKO! (FOTO+VIDEO)