in

IMALA JE 16 GODINA I BILA ZALJUBLJENA U DRUGOG Ova glumica je žena Miše Janketića, a upoznao ju je na NEOBIČAN NAČIN!

Glumac Mihailo Miša Janketić u dugogodišnjem je braku sa suprugom Svjetlanom Knežević, glumicom i balerinom, od koje je stariji 12 godina.

Iako se gotovo nikada ne pojavljuju u javnosti zajedno, Miša i Svjetlana u skladnoj su bračnoj zajednici i imaju četvoro dece – Ivu, Milicu, Marka i Radomira.

Njihova ljubavna priča počela je u Sarajevu, a Svjetlana je tada bila zaljubljena u drugog mladića. Upoznali su se kada ju je on tešio zbog raskida sa tadašnjim izabranikom.

– Svjetlana je bila vrlo mlada kada smo se sreli u Sarajevu. Imala je 16 a ja 28 godina. Bila je veoma lepa devojčica. I dan-danas je lepa. Bila je zaljubljena u drugog mladića. Tada sam bio zreo čovek, dosta rano sam delovao autoritativno. Hteo sam brže da ostarim. Oni su se razišli, pa sam je tešio. Govorio sam joj se se ne sekira, da ću se, kada bude odrasla, oženiti njom. Baš je tako bilo. Kad je imala 22 godine, otišao sam u Sarajevo, uzeo je i oženio. Održao sam obećanje. Istina, u međuvremenu je bilo nekih malih pesmica i nekih pisama, jer ona je tad učila baletsku školu u Sankt Petersburgu, u Lenjingradu, a ja sam bio ovde, pa smo se malo dopisivali. I, eto, tako, i tu prođe 40 godina, maltene- rekao je pre nekoliko godina glumac za domaće medije.

Balkan Lifestyle/Blic

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NESTALE SVE PARE KOJE JE ZARADILA ZA 2 GODINE: Milica Pavlović ostala bez 200.000 EVRA!

IVAN IVANOVIĆ NAPUŠTA PRVU POSLE 8 GODINA: Voditelj odlazi s televizije koja ga je proslavila! Laušević će mu biti POSLEDNJI GOST!