in

DARKO želeo da peva na PROSLAVI u Seltersu, a evo zbog čega mu LEKARI nisu dozvolili!

Predstojeće novogodišnje i božićne praznike Darko Lazić će proslaviti u banji Selters gde se nalazi na rehabilitaciji. Iako je želeo da ode kući lekari su mu savetovali da ostane u banji, a kako bi mu bilo lakše pozvali su i njegovu porodicu da mu se pridruži za doček Nove godine.

„Mi smo već rasprodali sve aranžmane. Biće sjajno od hrane do muzike… Do jutra ćemo proslavljati. Da li će Darko sa porodicom biti u restoranu sa svima nama ili ćemo im hranu i piće poslati u apartman, još nam nisu javili“, kažu u Seltersu i ističu:

„Ovo nije bolnica, već rehabilitacioni centar, tako da mi ne možemo nikome da zabranimo da ode ukoliko želi. Ako ode, to onda čini na sopstvenu odgovornost. Mi možemo samo da posavetujemo da to ne radi, što u ovom slučaju činimo“.

Inače, u ovoj ustavovi pre neki dan su imali proslavu.

„Mi smo u petak imali novogodišnju proslavu firme ovde u Institutu. U holu smo imali muziku, hranu, piće… Darko je želeo da siđe i otpeva bar nekoliko pesama, ali mu to nismo dozvolili kako se ne bi razboleo. Vladaju virusi, svi su bolesni, a on je još slab“, kažu u Seltersu.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SVAKI TRUD JE NAGRAĐEN: STAŠA BRAJOVIĆ NIŽE PRIZNANJA!

Dejan Matić je svirao na raznim mestima, ali će OVAJ nastup VEČNO pamtiti po OVOM DOGAĐAJU!