in

VIKI POTRAŽILA PSIHOLOGA: Nećete verovati ko je naterao na ovo, priključila joj se i velika rok zvezda (VIDEO)

Popularna pevačica Viki Miljković veoma ozbiljno krenula je u mentorski rad sa svojim kandidatima koje priprema za drugi krug takmičenja „Zvezde Granda“. Zbog ozbiljnog pristupa celoj priči, folkerka je čak unajmila i psihologa!

„Tačno je da će u timu sa kojim radim na pripremama kandidata biti i psiholog jer je to veoma bitna stvar. Primetila sam da je mnogim kandidatima trema nepremostiv problem, dok su drugi nezadoovoljni sobom generalno. Zato mislim da je rad sa psihologom jako bitan. Pomoćiće nam i jedan poznati glumac koji će im pokazati veštine otklanjanja treme koje je učio na akademiji. No, njega još čuvam u tajnosti“ – pojasnila je Viki.

Za glavnog u njenoj paradi Miljkovićeva je izabrala svog supruga Tašketa, što nije bilo iznenađenje, ali jeste da je svom timu priključila i legendarnu Tanju Jovićević.

„Tanja je po meni najveći rok vokal koji se rodio na ovim prostorima. Kada sam razmišljala ko bi mogao da mi pomogne u prenošenju znanja na kandidate koji su u kategoriji rok i pop pevača, došli smo na ideju da izaberemo nju. Već posle nekoliko dana rada, shvatili smo da je to pun pogodak, a i naši kandidati su bili oduševljeni što imaju priliku da uče od najbolje u tom žanru“ – iskrena je Viki.

Ova pevačica je angažovala i celokupan bjuti tim koji će se baviti izgledom kandidata. Od estetskog hirurga, do lekara koji se bave neinvanzivnim ulepšavanjem, kao i najbolje u domenu frizure, šminke i trajne šminke.

„Sve ljude koji rade sa mnom poslednjih godina stavila sam na raspolaganje svojim kandidatima. Sada je samo na njima da odluče koliko su spremni da te resurse iskoriste i predstave se u sledećem krugu na najbolji način“ – zaključuje folkerka.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SVAKI TRUD JE NAGRAĐEN: STAŠA BRAJOVIĆ NIŽE PRIZNANJA!

Dejan Matić je svirao na raznim mestima, ali će OVAJ nastup VEČNO pamtiti po OVOM DOGAĐAJU!