in

Dejan Matić je svirao na raznim mestima, ali će OVAJ nastup VEČNO pamtiti po OVOM DOGAĐAJU!

Dejan Matić je pesmom „Preko“ napraio dobar posao. Pesma je za kratko vreme postala slušana, a pozivi za nastupe se ređaju dan za danom.

Međutim, zanimljiv je podtak da pesma nije zaživela samo preko granice, nego i u Srbiji, pa se Dejan nedavno našao u nezgodnom položaju, obzirom da muzičari nisu imali gde da nameste njegovu klavijaturu, pa je jedini način da Deki nastupi to veče, bio da sira za šankom.

„Ne znam od koga ste čuli, ali je istina. Muzičari su se toliko šalili na moj račun, pa su me prozvali barmen Deki. Došli smo na nastup u Kragujevac, a kako je klub bio ispunjen do poslednjeg mesta, gitarista i bubnjar su se nekako namontirali, ali mesta za moju klavijaturu jednostavno nije bilo, jer je publika bila svud okolo“-kaže Deki.

Kako smo saznali, interesovanje za ovaj Dejanov nastup je bilo toliko da je vlasnik lokala ubacio dodatne stolove, ne predvidevši da treba da stane ceo bend.

Kad su muzičari došli da se pakuju, shvatili su da od stolova nemaju gde da namontiraju Dejanovu klavijaturu, pa im je vlasnik lokala predložio da je stave na šank, koji je odmah uz binu.

„Bio sam u ptu, kada su me momci iz benda nazvali i rekli da to veče sviram na šanku. Kako sam mislio da je šala, samo sam odgovorio da nije problem, ali kada sam došao u klub shvatio sam da su bili ozbiljni. Meni je najvažnije da je sve proteklo kako treba i da se publika dobro zabavila, pa nije problem što sam svirao za šankom“-iskren je Dejan.

Kako je interesovanje za njegove nastupe sve veće, nadamo se da sledeći put popularnog pevača neće smestiti u magacin.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Da li Lunu Đogani očekuje VELIKA pevačka KARIJERA?! Pogledajte njen nastup sa Zadrugovizije! (VIDEO)

DRMAJU SRPSKOM ESTRADOM, A OVO KRIJU KAO ZMIJA NOGE: Evo koji pevači su završili samo OSAM RAZREDA osnovne škole, među njima su i VELIKE ZVEZDE (FOTO)