in

KARMA JE KUČKA! Luka Lazukić bez posla i PARA! DOTAKAO DNO!

Bivši suprug Nataše Bekvalac, Luka Lazukić očajnički pokušava da se domogne nekog posla, jer su mu životni troškovi ogromni, ali koliko god da se trudi, to mu ne polazi za rukom!

Posle pokušaja da postane, kako se sam predstavio, dinamičan poslovni vizionar, propala su mu još dva biznisa koje je započeo.

IT stučnjak i bivši ugostitelj Luka Lazukić pokrenuo je firmu za dostavljanje hrane, ali je morao da obustavi taj biznis jer nije imao posla.

– Luka se nalazi u teškoj finansijskoj situaciji. On je sa prijateljem pokrenuo biznis ali posle samo nekoliko meseci to je skroz puklo. Nije mogao da nađe ljude koji će da rade, a oni koji su bili zaposleni su ga napustili jer im nije isplaćivao plate – kaže izvor Kurira i nastavlja:

– Kada mu je pukao taj biznis, spakovao je kofere i otišao u inostranstvo, međutim ni tamo mu nije išlo – kaže izvor „Kurira“.

Luka se ponovo vratio u Beograd, i sada očajnički traži koji će novi biznis da pokrene jer su mu toškovi života ogromni.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Da li Lunu Đogani očekuje VELIKA pevačka KARIJERA?! Pogledajte njen nastup sa Zadrugovizije! (VIDEO)

DRMAJU SRPSKOM ESTRADOM, A OVO KRIJU KAO ZMIJA NOGE: Evo koji pevači su završili samo OSAM RAZREDA osnovne škole, među njima su i VELIKE ZVEZDE (FOTO)