in

ŽELJKO MITROVIĆ NA NOVOGODIŠNJOJ ŽURKI: 2018. finansijski rekordna! 2019. biće najambicioznija! (VIDEO)

Željko Mitrovć, vlasnik i direktor TV Pink, istakao je na novogodišnjoj žurki za sve zaposlene u ovoj kompaniji da je 2018. godina bila rekordna kada su finansijski rezultati u pitanju.

– Sledeća mora da bude rekordna po produktivnosti i po produkcionim rezultatima. To znači da ćemo snimiti 250 sati igranog programa i sedam hiljada sati ostalog programa. Moraćemo da zavrnemo rukave jer je sledeća godina možda i najambicioznija do sada, i kada su u pitanju sati i produkcija – najavio je Željko Mitrović.

On je doda da želi da stavi jednu kutiju ispred svoje kancelarije u koju će zapisleni moći da ubacuju svoje ideje.

-Konačno želimo da vas animiramo da učestvujete i u tome. Ubacujte u sanduče i možda će se neka ideja i realizovati -reka je MItrović i najavio da će svi zaposleni dobiti bonus, ali i da će biti povećanja plata u sledećoj godini.

I to nije sve. Na našem upravnom odboru smo doneli odluku da svi zaposleni koji imaju više od dvoje dece dobiju pomoć od nas, svakog meseca će biti posebna nadoknada za to – rekao je Željko Mitrović i dodao da će u sklopu finansijskog odeljenja biti napravljena mala služba koja će svima koji su prezaduženi u bankama da pomogne.

Za kraj, Željko Mitrović je poželeo svojim zaposlenima sve najbolje u sledećoj godini.

– Želim vam sve najbolje u Novoj godini, da lepo provedete novogodišnje i božićne praznike, i da se noćas lepo provedemo – rekao je vlasnik i direktor TV Pink.

Najgledanija komercijalna televizija, TV Pink, sledeće godine proslavlja 25 godina postojanja, a vlasnik i direktor TV Pink istakao da je, bez obzira što je lider u regionu, važno raditi na različitosti programa, pa će 2019. biti u tom znaku. Tako gledaoci u sledećoj godini mogu da očekuju povratak nekih starih emisija koje su zavoleli, ali i nove, velike projekte, zbog čega će godina u kojoj TV Pink proslavlja četvrt veka postojanja biti i najambicioznija do sad.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Dejan Matić je svirao na raznim mestima, ali će OVAJ nastup VEČNO pamtiti po OVOM DOGAĐAJU!

Trivijalni kviz iz svijeta tehnologije!