in

Neda Ukraden: Ne pravim DRAMU kad mi kažu da sam BABA! (FOTO)

Neda Ukraden odlično izgleda za svoje godine, a i godine odlično ponosi, pa ističe kako je nije sramota i nikada ne pravi dramu kada joj neko kaže da je baba.

– Svi se groze reči „baba“. Meni je to najlepša reč koja postoji! Bog mi dao dete, dete mi dalo dete, kud ćeš bolje. Sa ponosom to ističem, a svi se šokiraju kako je baba dobra mačka. Na sve to gledam kao na psihološki posttraumatski eho događaja kada smo iz opanaka prešli u lakovane cipele, a da se nismo osvestili. Preskočili smo poštovanje porodice, oca i majke, iskustva. U ovoj sredini to se veoma izgubilo.

View this post on Instagram

Šetnja sa unucima u zimsko idilicno -adventskom Zagrebu❄⛄ bas je prijala posle uspjesne promocije!!👍🎶🎤🥂🍾 #nedaukraden #myfamily👩‍🔧👨‍🔧👩❤ #adventuzagrebu #mojihprvih50 #liveinlisinski #dvdblu-ray

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on

Neda živi pod istim krovom sa ćerkom, zetom i unucima i kaže da su oni primer da se u zajednici može živeti sa ljubavlju i poštovanjem.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Darko Lazić otkrio KADA ĆE DA SE ŽENI: Dosta sam pravio gluposti i bio neozbiljan!

MINA SE PRODAVALA ZA 200 € DA BI POMOGLA MAJCI I BAKI: Sad se oglasila njena majka Ivana i šokirala izjavom! OVO JE PRAVA ISTINA O PROSTITUISANJU NJENE ĆERKE!