in

STIŽU RODE: Verica Rakočević presrećna što će dobiti još jedno unuče! (FOTO)

Kreatorka Verica Rakočević podelila je večeras sa svojim pratiocima na Instagramu vest da će dobiti još jedno unuče. Naime, njen sin Milorad Rakočević po prvi put će postati otac.

Za razliku od sestara, Elene Karaman Karić i Milene Rakočević, koje su uglavnom u inostranstvu, Veričin naslednik živi u Beogradu i veoma je vezan za majku. Pored toga, za njega kažu i da liči na Vericu – kako likom, tako i karakterom.

Kada su mnogi bili protiv kreatorkinog braka sa 35 godina mlađim muzičarem Veljkom Kuzmančevićem, sin jedinac podržao je majčinu odluku da se uda.

Koliko je srpska dizajnerka srećna zbog prinove i još jednog unučeta koje će dobiti svedoči i post koji je postavila na Instagramu, kada je i objavila da će se još jednom naći u ulozi bake:

– Jedna velika ljubav (moda), ukrala mi je trenutke koji se ne mogu vratiti. One kada su deca odrastala. Moj mali dečak će biti tata – napisala je kreatorka emotivnu poruku uz fotografiju na kojoj drži sina u naručju.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

UMESTO STANA U BEOGRADU, RADA PAZARILA ZEMLJIŠTE U ČETEREŽU: Pevačica iz rukava izvukla 20.000 EVRA, a evo kakav BIZNIS planira!

STEFAN ŽIVOJINOVIĆ UŽIVA NA RAJSKOM OSTRVU: Pevač se susreo sa podvodnim svetom Bora Bore!