in

JEZIVA ISPOVEST ŠAULIĆEVOG KUMA: Šaban je bio vezan, ali je udarac bio prejak! PUKLA MU JE AORTA! STARA RANA GA JE UBILA! (VIDEO)

Slobodan Boban Stojadinović, kum kralja narodne muzike Šabana Šaulića i jedini preživeli svedok njegove pogibije u smrskanoj olupini automobila “seat”, potvrdio je da se kobnog jutra Šaulić vozio vezan pojasem, ali da mu se od siline sudara otvorila kobna stara rana koju je operisao pre tri godine.

Šaban Šaulić je 2016. godine u Italiji operisao stomačnu aortu koja mu je, kako se tada pisalo, izazivala ozbiljne zdravstvene tegobe.

– Čuo sam od doktora malo pre da mu je pukla aorta koju je operisao i da su pokušali da mu je sastave – kaže Stojadinović.

Stojadinović, Šaban Šaulić i njegov muzičar i vozač Mirsad Kerić teško su povredjeni u saobraćajnoj nesreći u nedelju ujutru kod grada Bilefelda, na zapadu Nemačke, kada je na njih naleteo pijani vozač bez vozačke dozvole, koji je prošao sa najlakšim povredama. Šaulić je ubrzo podlegao ranama.

– Sedeo sam iza Šabana. Bio je vezan. Iskreno se plašim da je od siline udarca povredio arteriju koju je operisao. Spekuliše se da je srce puklo i da je imao srčani udar. Ne sećam se svega od udarca, bio sam u nesvesti.

Nisu znali da je operisao aortu, da sam bio tu, možda bih mogao da im kažem šta je bio problem – kaže Stojadinović.

Bogdan Markata, menadžer koji je organizovao nastup Šabana Šaulića u Nemačkoj, oglasio se i otkrio šta se dogodilo u bolnici.

– Probali su da ga povrate u život, ali nisu uspeli. Smrt se dogodila u bolnici i umro je od srčanog udara. Srce ga je napustilo. U kontaktu sam sa njegovom familijom iz Hamburga, mi smo svi tu. Bio je kao i uvek raspoložen, ali nije bilo znaka da bi tako nešto moglo da se desi. Nažalost, takva je sudbina – rekao je on za „Premijeru vikend specijal“.

Balkan Lifestyle/Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

LJUDI, OVAJ ČOVEK JE NAJVEĆA ZVEZDA U SRBIJI! UZVIKNULA JE, A ONDA JE ŠABAN UMRO… Nemački doktori SASTAVLJALI DELOVE TELA, naša medicinska sestra bila uz Šaulića na samrti!

Mira Škorić nožem napala partnera, Nada Blam i Eva Ras se skamenile! (VIDEO)