in

DARKO LAZIĆ PRVI PUT PRED KAMERAMA NAKON STRAVIČNE NEZGODE PORUČIO: Nema više mesta za greške!

Darko Lazić, popularni pevač koji je doživeo tešku saobraćajnu nezgoda pre četiri meseca večeras se prvi put pojavio u emisiji “Amidži šou” gde je sa Ognjenom Amidžićem pričao o tome kako se oseća nakon kome i teškog perioda kroz koji je prošao.

Pevač je istakao da više neće voditi stari način života i da ga je ova nezgoda sa neke strane podstakla da svoj život promeni iz korena.

– Lagano sam počeo da dobijam taj sjaj od ranije, vraćam se na staro. Život sam već dosta promenio i tek ću ga menjati – rekao je Darko na početku emisije, a onda dodao:

– Ponovo sam rođen. Baš sam dosta promenio stvari koje su mi smetale u ranijem životu. Nema više mesta za greške. Zaista sam morao da se uozbiljim inače bi bilo katastrofa – rekao je Lazić.

Darko je istakao da više nema mesta za greške i da će ubuduće voditi računa o svojoj porodici i tome u kakvom će stanju sesti u automobil.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Mira Škorić nožem napala partnera, Nada Blam i Eva Ras se skamenile! (VIDEO)

CELA ZEMLJA PLAČE ZA ŠABANOM! Marija Šerifović oglasila se iz Amerike! Poznata po oštrom jeziku, neprepoznatljiva KADA TUGUJE! (FOTO)