in

LEKARI OTKRILI: Neda Arnerić će narednih mesec dana biti prikovana za bolničku postelju!

Nedi Arnerić sledi duži period oporavka na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu. Kako novinari saznaju, glumica neće dobiti otpusnu listu u narednih mesec dana, jer je u bolnicu dovezena u teškom stanju.

S obzirom na to da je bila na ivici smrti zbog prekomerne doze tableta za smirenje u kombinaciji sa lekovima za hipertenziju, lekari insistiraju na tome da se njen organizam potpuno očisti.

– Neda je na odeljenje toksikologije primljena u besvesnom stanju. Iz dana u dan je sve stabilnija, ali je trenutno nesposobna za brigu o sebi. Tim lekarskih stručnjaka doneo je odluku da je zadrži na VMA koliko god bude potrebno, odnosno dok se ona skroz ne oporavi, a pretpostavka je da će to biti minimum mesec dana. Posle smrti supruga Milorada Mešterovića Neda živi sama u stanu i nema ko da se stara o njoj. Zbog lošeg psihičkog stanja, savetovano joj je da bar neko vreme mora imati medicinsku brigu, ukoliko ponovo ne bi došlo do sličnog nesrećnog slučaja – otkriva dobro upućen izvor i dodaje da glumicu redovno obilazi rođeni brat.

Podsetimo, glumica je nedavno popila 20 tableta za smirenje u kombinaciji s lekovima za hipertenziju, pa se iznenada srušila u svom stanu na Vračaru. Njen brat pokušavao je više puta da je dobije na telefon, ali nije uspeo pa je zvao pomoć. Ona je nađena onesvešćena na podu i odmah prevezena na VMA. Posle dijagnostike, dežurni lekari ustanovili su da je njen pritisak 50 sa 20, pa je odmah uključena terapija kojom bi se regulisalo njeno teško zdravstveno stanje.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

ONA JE MOJE DETE, A JA ĆU ZA NJU UVEK BITI NJEN ĆALE: Sarapa sa knedlom u grlu progovorio o POVREĐENOJ DEI! Nema građanina koji mi nije PRIŠAO NA PIJACI da me pita za nju!

JEDNA IZ DOBA JURE: Katarina Živković objavila fotografiju sa početka karijere! (FOTO)