in

Emelin: Od glumca do pevača!

 

Mladi pevač Emelin, koji je publiku osvojio singlom „Tvoje“, priprema novu pesmu, koja bi trebala uskoro da ugleda svetlost dana. Međutim, dok se to ne desi, mi vam otkrivao manje poznate detalje o ovom pevaču.

Kao učesnik „Zvezda Granda“, Emelin je otkrio jednu priču iz svog detinjstva, koja je manje poznata, a koja se takođe odnosi na talenat koji, pored pevanja, poseduje.

„U šestom razredu osnovne škole bio sam član dramske sekcije i mogu vam reći da sam se time godinama uspešno bavio. Međutim, ljubav prema muzici je preovladala, pa se već nekoliko godina družim sa mikrofonom. Nisam nikada požalio što sam između glume, u kojoj su mi predviđali uspešnu karijeru, izabrao muziku, jer to je ono što zapravo najviše volim“-otkrio je Emelin.

Pevač je tom prilikom odglumio jedan deo iz predstave „Audicija“, št možete pogledati u nastavku teksta:

Da li je uspešniji kao glumac ili ipak kao pevač, prosudite po njegovoj pesmi „Tvoje“, koju možete poslušati u nastavku:

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

EKSKLUZIVNO! DUŠICA JAKOVLJEVIĆ TRUDNA SA FUDBALEROM: Voditeljka ima 2 dece iz prvog braka, a sada je ponovo u DRUGOM STANJU? Voditeljka se oglasila: SAMO SAM DEBELA! (FOTO)

PUKLO PRIJATELJSTVO! KIJA KOCKAR PRIZNALA: Više se ne družim sa Anom Korać!