in

ZORICA MARKOVIĆ OTKRILA KAKO STVARNO FUNKCIONIŠE RIJALITI: Pevačica razvezala jezik, zbog ovoga više ništa NEĆE BITI ISTO! Ovo gledaocima NIKO NIJE REKAO!

Zorica Marković vrsan je rijaliti igrač, jer je više puta bila član istog. Ona je pokupila dovoljno znanja za ovakvu vrstu programa, pa je sada otkrila šta se dešava iza kamera, a što gledaocima do sada niko nije rekao.

„Što se mene tiče ja sam 1. 000 puta slagala. Postoji u Zadruzi u svađi takmičenje i ko će više da laže! Jer mi kada krenemo tada nema kontrole, kao što sam ja imala svađu sa Kulićkom. Znači sve što je ona rekla za meje je laž. Nije problem da se laže. Tamo možeš na tonu stvari da izmisliš. Ja za Kulićeve jesam lagala. Znači, u svađi duguješ pare nekom Radetum kakav crni laže majko mila. Pa ja izmislim „imaš švaler aginekologa na primer. E to sam izmislila.

Ona se nadovezala na ovo pa otkrila odakle njoj sve one tačne informacije, pored gomile koje je izmislila u rijalitiju.

„Što se tiče izvora informacija, evo odakle meni sve to. Ja sam imala svoje restorane, kroz kafanu prođe i ku*ta i mu*ta. Prolaze ljudi, Beograd jeste milionski grad, ali znaju se ljudi“, zaključila je Markovićeva u emisiji „Magazin In“.

Izvor: Kurir

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

CECA PONOSNA NA ANASTASIJIN USPEH: Nisam želela da ti se mešam dok si radila pesmu i spot! (FOTO)

VELIKO SRCE ZA SVE: Medela, Happy televizija i Amadeus bend iznenadili decu bez roditeljskog staranja! (VIDEO)