in

18 GODINA ZAJEDNO Zaspala je i nije se probudila: Nataša Bekvalac objavila tužne vesti!

Poznato je da je pevačica Nataša Bekvalac veliki ljubitelj životinja, a na društvenoj mreži Instagram povodom dana napuštenih životinja rešila je da podeli svoju tužnu priču.

Naime, poznato je da je Nataša neko ko često udomi životinje, ali ipak za jednu „Jacu“ bila je najviše vezana. U pitanju je porodičan pas kog su i njene ćerke obožavale, a koji ih je, nažalost, napustio.

„Danas je dan napuštenih životinja. Donedavno živela sam sa njih dve, sa Jacom i Lanom. Pre par meseci Jaca je zaspala i nije se probudila. 18 godina bila mi je najbolja drugarica, uz nju su moje ćerke prohodale, bila je ljubav koju mogu da razumeju samo oni koji 18 godina dele jastuk sa ovakvom njuškom, najdivnijim psom na svetu… U mom srcu živeće zauvek“, napisala je ona.

Nataša je potom dodala da je jedan od njenih ljubimaca usvojen i da je samo pomoću velike ljubavi uspela da ga pripitomi i prilagodi životu u stanu.

„Mila je retriverka ostavljena na snegu zajedno sa svoja tri šteneta. Nakon što sam njenoj deci našla domove, susreli smo se sa njenim teškim bolestima uključujući i srčanog crva. Dve godine trajala je borba i ona je danas zdrav i predivan pas. Želela sam da je dam, nalazeći opravdanje da je ona pas naviknut na ulicu, da nemam vremena da joj se posvetim (duge šetnje, retriveri vole aktivnosti), da nije vaspitana da bi bila u stanu sa decom, da se linja… A ona… Došavši u naš stan kao da je znala da joj tražim grešku… I nije je napravila… Tražila je samo jedno… Ljubav… Danas, Mila je član naše porodice, potpuno prilagođena životu u stanu, toliko je plemenita i divne naravi, moju decu obožava, Lanu onako… Dakle, Mila ostaje a jedno je sigurno… Ljubav je ključ… Pronađite je u sebi.“

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Srbijo probudi se, deca ti umiru čekajući organe!

SASVIM OBIČAN DAN: Marija Kilibarda pokazala čime se bavi vikendom! (FOTO)