in

EMELIN TVRDI: Oduvek sam znao šta želim!

 

Pevač koji u poslednjih godinu dana pleni pažnju publike i medija, svakako je Emelin. On je pesmom „Tvoje“, koja se vrti na mnogih radio stanicama i koja je već meseci na prvim mestima top liste, pridobio pažnju publike. Ipak, iako nije bilo lako, Emelin tvrdi da nije nikada pomišljao da odustane, jer je oduvek znao šta želi.

„Ne bih voleo da zvuči kao fraza, ali zaista sam od malih nogu znao šta želim i moja najveća želja je bila da se ostvarim kao pevač. Istina, to u danas nije lako, jer živimo u vremenu kada nije dovoljan samo glas, nego se gledaju i obraća se pažnju na širok spektar stvari, kako bi neko uspeo, ali ja zaista ni jednog trenutka nisam pomislio da odustanem. Uvek sam bio borac i išao ka napred. Nikada se nisam osvrtao nazad. Juče je prošlo i ne može se ispraviti. Hajde da vidimo šta možemo uraditi danas, sutra i ubuduće. Tako uvek razmišljam, pa i kada je posao u pitanju“- priznao nam je Emelin.

Da ovaj mladi pevač poseduje kvalitet, sima je jasno, posebno što su ga podržale mnoge velike zvezde naše estrade, pa ne čudi što svakim danom doživljava lepe stvari i dobila pohvale na svoj rad.

„Divan je osećaj kada ljudi prepoznaju tvoj rad i trud i kada te zaustave kako bi te pozdravili i pružili podršku. To mi daje vetar u leđa i volju da idem dalje“- kaže pevač.

Emelin već priprema nove pesme, a dok ih ne objavi, m vas podsećamo na pesmu „Tvoje“, koja je osvojila mnoge simpatije.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

Srbijo probudi se, deca ti umiru čekajući organe!

SASVIM OBIČAN DAN: Marija Kilibarda pokazala čime se bavi vikendom! (FOTO)