in

Eko haljina Mirka Pučijaševića oduševila na izboru za Miss Eco Internacional!

Od 13. do 30. marta u Egiptu je održano svetsko takmičenje Miss Eco Internacional na kojem je učestvovalo 65 zemalja sveta, a u čijem su se društvu našle i predstavnice Srbije i Crne Gore.

Veoma zapažen uspeh na ovom prazniku širenja ekološke svesti i očuvanju planete postigla je crnogorska predstavnica Ana Miljanić sa tematskom eko haljinom. Kreaciju koju je ponela Ana Miljanić dizajnirao je Miroslav Pučijašević i njegov modni brend “Diamond Victory”.

Inače, poznati dizajner stalni je član kompanije Miss Srbija koja, pored toga što bira najlepšu devojku Srbije organizuje takmičenje i izbor za Miss Montenegro. Čelnici kompanije odlučili su da ga ove godine angažuju i za neka od svetskih prestižnih takmičenja lepote kako bi svoj rad i talenat, po prvi put, prezentovao i na inostranoj modnoj sceni, iako je svojim unikatnim modelima, već skrenuo pažnju na sebe, tokom polufinalnih izbora za Miss Srbije koja se održavaju širom naše zemlje.

Lepa predstavnica Crne Gore nosila je kreacije ovog dizajnera sve vreme takmičenja, a akcenat je stavljen na finalnoj unikatnoj kreaciji i tematskoj glamurznoj haljini. Srpski dizaner napravio je veliki uspeh jer je atraktivna Crnogorka nosila ručno izrađenu haljinu od džakova za smeće. Kreacija je izazvala veliku pažnju žirija koji je ovo rešenje nagradio plasmanom u top pet najboljih kreacija, dok su strani mediji večernju haljinu od džakova za smeće predstavili kao jednu od najlepših na takmičenju.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

POSLE USPEŠNOG KONCERTA NIŠTA GA NE MOŽE UZNEMIRITI: Željko Vasić dobio tri parking kazne! (FOTO)

SREĆNA I ZADOVOLJNA: Emina Jahović pokazala pored koga provodi noći! (FOTO)