in

ACA LUKAS BEZ DLAKE NA JEZIKU O ELITNOJ PROSTITUCIJI: U Srbiji se žene honorarno bave prostitucijom, a među njima ima i njih!

Pevač Aca Lukas, čiji posao je vezan za noćni život, rekao je da je on za legalizaciju prostituciju.

Nikada se prostitucija neće iskoreniti, to je nemoguće. U svim evropskim zemljama je drastično manji procenat prostitucije. Nisam pravio statistiku, ne bavim se statistikom već se bavim poslom koji je vezan za noćni život, ja ću vam reći, ogroman broj žena se ovde bavi prostitucijom, honorarno, kao dopunskom delatnošću. Ne znate koje delatnosti i akademseke građanke, zašto – zato što to mogu da rade – rekao je Aca Lukas u Novoj jutro.

Ne može se prostitucija iskoreniti. Ne možemo pobiti sve prostitutke. A svaka mama može da kaže svojoj ćerki da ne treba da se bavi prostitucijom –  dodao je Aca Lukas.

Prostituciju treba da stavimo u legalne tokove da bi posle mogli da ih kažnjavamo – rekao je Aca Lukas.

Pevač je nedavno prokometarisao bi svima koji žele da se bave najstarijim zanatom trebalo omogućiti da to legalno rade.

U većini zapadnih zemalja, prostitucija je legalizovana, pa što ne bi bila i kod nas? Tamo imaju socijalno, penziono, plaćaju porez, rade kao i svi drugi. Hajde da ne cinkarimo te devojke, nego da legalizujemo i da više nemamo ovakvih problema – rekao je on za Informer.

Koji muškarac nije imao dodira sa time? Budimo pošteni, ako je ovo krivično delo, onda 99 odsto muške populacije treba da ide u zatvor. Javno kažem, obesiću se na Terazijama ako onaj ko optužuje te devojke nije i sam imao veze sa njima – rekao je Aca.

Niko ovde nije budala, naravno da sam upoznao žene koje se time bave i tvrdim da su moralnije od onih koje glume poštenje. Je l’ su poštenije one udate žene koje se je*u sa komšijom čim muž ode na posao, ili ove što rade za lovu – rekao je Aca.

Izvor: Kurir/Informer

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

NJIH TRI IMAJU JEDNU TAJNU: Sanja Đorđević otkrila šta ima zajedničko sa Lepom Brenom i Anom Bekutom! (FOTO)

NE ŽELIM DA GAJIM MALOG HEJTERSKOG IDIOTA: Goca Tržan pokazala da je stroga majka!