in

DA LI ĆE PROMENITI PROFESIJU: Bojan Marović kupio rudnik! (FOTO)

Bojan Marović retko priča o svom privatnom životu, a kako izgleda i o poslovnim planovima. Poznato je da je diplomirani čelista I da se bavi profesionalno muzikom, ali ono što je nepoznato, kada je ovaj pop muzičar u pitanju je da je on partner u velikoj firmi “Balkan Stone Partner”,  koja se bavi uvozom mermera i granite. Pored partnera Igora Đajića i Peđe Lečića, Bojan se oseća kao u porodičnoj firmi.

Zanimljivo je da su za saradnju sa “BSP” grupom zanteresovane dve velike kompanije. Jedna dolazi iz Rusije, a druga iz Kine, a o poslovnim planovima nam je pričao upravo Bojan, koji je bio iznenađen kako smo saznali ovu informaciju.

– Nije mi bila namera da bilo šta krijem, pogotovo kada se radi o ovm poslu u kom firma vrlo brzo napreduje I mogu samo da se pohvalim sa tim. Filozofija “BSP” grupacije je da domaći kamen, domaći rudnici budu u punom pogonu, da koristimo svoju snagu, zato smo i prezentovali “Crni Gabro” iz našeg rudnika , iz Crne Reke iz Zagubice i donirali nekoliko blokova da bi se napravili skulpture značajnim ljudima u kulturi i društvu. Moj stav je da je uvek bitno da sačuvamo sebe i ljude oko sebe , samo tako ćemo da budemo ispred svih, jer imamo mnogo toga da ponudimo – rekao nam je popularni pevač.

Takodje Bojan je naglasio i da pokreće mnogo toga uz grupaciju.

-Da istina je , pokrećemo još dosta stvari ali otom potom i ova ideja je trebala da  sačeka da bi se ostvarila, ono što je bitno da se naglasi da smo zastupnici rudnika , ne idemo putem trgovačkim kojim se išlo do sada i zato smo konkurentniji. Sarađujemo sa celim svetom, sa velikim i konkurentnim svetskim rudnicima, kao što ste videli na sajmu I mogu reći da veoma imamo razlog što smo tu gde jesmo.

Na pitanje zašto uvek govori u množini, kratko je odgovorio.

– “BSP” je Balkan porodica.

Ono što nismo mogli da propustimo da ga pitamo je, da li će zbog ovog posla trpeti muzika, na šta nam je Bojan otvoreno rekao:

– Ne. Muzika je moja najveća ljubav. Stižem da sviram svuda po regionu, da snimam i da pišem. Pesma “Još si samo moja” je nastavak pesme “Kao da si tu”, koja je doživela lep i veliki uspeh. Moj život je muzika i sve što jesam, jeste muzika i umetnost. Ljubav je to od malena i uskoro ću objaviti novu pesmu i spot – priznao nam je Marović.

Zanimljivo je da je u ovom poslu Bojanu podrška i njegov rođeni brat, inače proslavljeni fudbaler Boris Marović, koji mu je pravio društvo na beogradskom sajmu, na kom su predstavili firmu i na kom je Bojan održao nastup.

Šta mislite o članku?

150 points
Upvote Downvote
Dragan

Autor teksta: Dragan
Izvor:

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

OSVOJILA CEO BALKAN: Maya Berović napravila spektakl na koncertu u Tuzli! (FOTO)

UPLAŠENI ZBOG INFORMACIJA IZ SPOLJNOG SVETA! Ana saznala da joj je uhapšen MAKRO! Njena reakcija će vas ZAPANJITI!