in

OZBILJNA KRIZA U BRAKU GOGE SEKULIĆ: Uroš iznenada otišao iz kuće!

Pevačica Goga Sekulić otpratila je svog nevenčanog supruga Uroša Domanovića sa Instagrama!

Svetski vicešampion u brazilskom džijudžicuu u utorak uveče, na svoj rođendan, iznenada je otputovao u Cirih i ostavio Gogu sa njihovim sinom Vasilijem Andrejom u Beogradu. Iako je donedavno među njima sve izgledalo kao med i mleko, Sekulićeva prolazi kroz ozbiljnu krizu u braku.

– Sve je bilo idealno. Zajedno su boravili u Beogradu, pa su išli u manastir Ostrog da krste dete, a onda su organizovali i proslavu. Delovali su srećno i zaljubljeno, baš su bili skladni. Videlo se da se lepo slažu i dogovaraju o svemu, međutim nešto je puklo. On je iznenada otišao u Švajcarsku, a Sekulićeva ga je odmah posle toga otpratila sa društvenih mreža – objašnjava za dobro upućen izvor.

– Oni su na početku veze napravili dogovor da mogu slobodno da se bave svojim karijerama. On regularno ide na pripreme i bavi se profesionalno svojom akademijom, dok je Goga prinuđena da ostane u Beogradu jer je nedavno izdala pesmu, a vratila se i nastupima. Čini nam se da je Urošu to zasmetalo i da je zbog toga napravljena frka. Njemu ne prija medijska pažnja, jer ne voli eksponiranje, a toga je bilo dok je boravio u Srbiji. Svestan je s kim živim, ali nije očekivao da će mu toliko smetati – tvrdi izvor.

Šta mislite o članku?

70 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Kurir

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

MARIJA ŠERIFOVIĆ SE POŽALILA FANOVIMA: Album nisam počela da radim, prekršila sam dijetu i ne mogu da se nerviram više! (FOTO)

SEKS I GRAD: Marija Šerifović posetila zgradu u kom se snimala popularna američka serija! (VIDEO)