in

RAZVOD JE NAJTEŽA STVAR KOJA MI SE DOGODILA U ŽIVOTU: Ana Nikolić sa knedlom u grlu po prvi put pričala o Rasti!

Ana Nikolić danas je, prvi put posle tri godine medijske pauze, bila gost u emisiji “Premijera – Vikend specijal”.

Ona je iskreno priznala koliko su je pogađali zluradi komentari i naslovi u medijima, kojih je u poslednje vreme bilo veoma mnogo.

– Svaka normalna osoba mora da raguje na te negativne stvari u medijima, ali sada reagujem mnogo manje nego pre Tare. Ja sam sa Tarom dobila mač, štit i oklop. Sve to dođe do jedne granice i dalje ne mogu da dozvolim da me iznervira svakakva budalaština po novinama, imam odgovornost prema jednom malom biću i moram da se zaštitim – rekla je Nikolićeva.

Ana se nakon velikih turbulencija razvela od repera Stefana Đurića Raste, sa kojim ima ćerkicu Taru, ali do sada nikada javno nije govorila o ovoj temi.

– Ljudsko sam biće kao i svi, naravno da sam prošla kroz jedan težak period, nimalo lep. Znaju sve žene koje su prošle kroz razvod, pa makar bile i u braku iz interesa, a ovo je bio brak iz velike ljubavi. Tako da kada se to nešto srušilo, ja sam to teško podnela, trebalo mi je mnogo vremena da se sastavim i da krenem dalje sa svojim životom – rekla je Ana.

– Ja sam imala ideju da sam se udala iz ljubavi, jednom i zauvek, a eto na kraju nije uspelo. Ali preživela sam, što je najvažnije. Tako će se i album deliti na te dve faze. Jednu mračnu, tužnu, beskrajno tužnu ženu i drugu, kada su sve pesme vesele – otkrila je pevačica, a zatim dodala:

– Svaki razvod je izuzetno stresan, a posebno kad je velika ljubav u pitanju i kada iz te ljubavi imaš i dete. Uvek je bolje staviti tačku na nešto što nije funkcionalno, nego nastavljati agoniju. To je bio najbolji potez u tom trenutku, težak, ali najbolji jer preseci se moraju raditi. Moj život je zaista turbulentan, išao je od vrha, do dna, od dna do vrha i stalno tako. A jedina osoba koja je sa mnom uvek, u svakom mom problemu je moj brat Marko, koji je moj brat i najbolji prijatelj, naravno moja majka se podrazumeva. Njima sigurno nije bilo prijatno, ali Bože moj – kaže Ana.

Ona je istakla da je razvod jedna od najtežih stvari koje su joj se dogodile u životu, ali da je sada došlo vreme za nove izazove, koje je vrlo rado prihvata.

– Najteža stvar u mom životu koja mi se dogodila je gubitak oca, ali ovo je možda druga stvar po tom nekom rangiranju, jer to i jeste skoro kao smrt. Razvod se tako tretira. Svi moji albumi jesu emotivni i iskreni, ali ovaj je najličniji. Ne znam koliko je to dobro, ali to sam ja. Rad u studiju mi je pomogao da budem dobro – zaključila je Ana.

Šta mislite o članku?

63 points
Upvote Downvote
Avatar

Autor teksta: Gordana
Izvor: Alo!

Komentari

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Loading…

0

Komentari

0 komentara

SEKS I GRAD: Marija Šerifović posetila zgradu u kom se snimala popularna američka serija! (VIDEO)

OGLASILA SE POSLE PRIČE O RAZVODU! Goga Sekulić: Istina je, ne pratim više Uroša na Instagramu!